Gryfin
Fanka BB :)
DziękujęTrzymam mocno kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęTrzymam mocno kciuki
Byłam w sumie przekonana że @ dzisiaj przyjdzie ale jakoś się jej nie spieszy może w sumie warto zawsze mieć ten jeden test pod ręką?To jest najgorsze dlatego ja czasem nawet wolę zatestować w terminie @ żeby się nie łudzić bez sensu
Byłam w sumie przekonana że @ dzisiaj przyjdzie ale jakoś się jej nie spieszy może w sumie warto zawsze mieć ten jeden test pod ręką?
Rety dziewczyny wyglada na to że lada moment dołącze do grona tych które niedawno zaczęły nowy cykl.. Jak narazie delikatnie zaczyna pobolewać mnie brzuch ale strasznie mnie ciągnie w macicy i mam tyle śluzu że już co chwila sprawdzam czy aby okres nie pojawił się przed terminem Te czekanie mnie dobija..
Właśnie czekanie najgorsze .
I też mam dwa różne testy jakby na jednym był pozytyw, żeby sprawdzić drugim. Ale ja mam daleko do apteki .
Może mi się uda w sobotę podjechać do Diagnostyki. Warto zrobić jakieś badania kontrolnie oprócz morfologii i TSH? Widzę że mają całe pakiety hormonalne ale nie wiem czy to już potrzebne skoro mam w miarę regularny okres (te dwa dni spóźnienia to raczej nie jest norma u mnie, rzadko się zdarza).
Kiedyś tu już na wątku pisałam, mojej siostrze przy pierwszej ciąży pękł jajowód, mogła umrzeć gdyby nie karetka i pogotowie. Po pół roku mogła zacząć się starać. Zaszła od razu i ma zdrowego kochanego synka. Twoja historia też może się zakończyć szczęśliwie. PowodzeniaJa chyba tylko mam takiego pecha. Na nieszczęście moje to była moja pierwsza ciąża...najgorzej jest chyba słuchać od personelu medycznego i lekarzy ,,o pierwsza ciąża i taka felerna” nie pomaga to wcale. Za dużo się w szpitalu na temat mojego stanu zdrowia, kolejnego starania o dzidzie nie dowiedziałam a wizytę u mojej Pani ginekolog mam 22 lutego i chciałam zaczerpnąć wiedzy od dziewczyn, które maja już jakieś doświadczenie w tym temacie
Robiłam tylko raz dziennie. We wtorek po 16.00 był jeszcze negatywny, ten jest ze środy też robiony koło 16.00. O 22.00 zrobiłam i już był negatywny, dzisiaj w południe też jeszcze bledsza kreska. Być może było tak jak piszesz, że między wtorkiem a środą był pik LH. DziękiA ile razy dziennie testy owu robiłaś? Bo wg mnie tutaj kreska testowa jest ciut jaśniejsza od kontrolnej, więc to by było już po pozytywnym zatem owu mogłaś mieć nawet np wczoraj wieczorem.