AnetaManiak
Fanka BB :)
Jest możliwość żeby wszystko 5 pękły. Pięcioraczki rodzą się również i z niestymulowanych cykli. Dziwne, że co gin to inna opinia. Patrzysz na usg jak masz robione? Ja zawsze spoglądam na monitor [emoji12]bynajmniej Mój gin tak ma ustawiony monitor, że wszystko widzę [emoji39]
Hej, tak czytam i mam pytanie... bylam u gina dzisiaj drugi raz bo wczoraj inny gin stwierdził, że mam torbiel 3 cm na prawym jajniku... cos nie chcialo mi sie wierzyc i poszlam do drugiego a ten na usg znalazł 5 pęcherzyków na tym prawym jajniku bez żadnej torbieli i pytal sie mnie czy mialam w tym cyklu stymulacje bo to dziwne, że jest ich az 5, a z tego co ja wiem to może byc ich wiele ale jeden zazwyczaj jest dominujący. Pytał kilka razy bo to dziwne dla niego i, że takiw kobiety jak ja, które mają 5 pęcherzyków mają piecioraczki xd no jak on to mogl stwierdzić skoro raczej 5 na raz nie pęka i nie uwalnia komórek jajowych nie? Prosze o wyprowadzenie mnie z błędu bo jużaama nie wiem co mam myśleć jeden mowi o torbieli a drugi o piecioraczkach i komu tu wierzyć... a o pęcherzyku dominującym nie mówił... bo wszystkie 5 są podobnej wielkości i teraz nie wiem co dalej robić czy isc do 3 gina czy czekac... a chciałabym sprawdzić czy do owu dojdzie