Gryfin
Fanka BB :)
@Kristina_peony dzisiaj będziesz mieć wyniki? Daj znać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro, ale tak jak mówisz idziesz dalej brawo za postawęU mnie juz w tym miesiacu nadzieje stracone, wczoraj przyszla @ chyba nawet 2 dni wczesniej niz zazwyczaj, tak wiec nawet testu nie zdazylam zrobic. No nic, idziemy dalej
Właśnie o cenach tych badań rozmawiamyCześć dziewczyny! Ja dziś 19 dzień cyklu. Wczoraj byłam u gina na przeglądzie - dobra wiadomość jest taka że miałam już owulację - jest jakaś szansa że coś z tego będzie. . Po covid miałam 2 cykle bez owulacji- według pasków. Pani doktor kazała zmienić kwas foliowy i paski na ovarin - podobno to lepiej mi posłuży + oczywiście regularne współżycie. No i jeszcze zaleciła całą listę badań:FSH,Lh,E2, PRL,TSH, testosteron,amh i androstendion (aż się boje ile to będzie kosztować) później drożność i badanie nasienia - gdyby nadal się nie udawało.
mi kazała zrobić wszystkie badania między 2 a 8 dniemW którym dniu cyklu bada się androstedion?
W którym dniu cyklu bada się androstedion? [emoji848]
Ja też pierwsze słyszę o tym hormonie ma związek chyba z PCOSO matulu, a co to w ogóle jest? Chyba jeszcze mało wiem[emoji2356]
Myśle, ze dopiero jutro. Bo oni zawsze zakładają, ze 1-2 dni robocze. Ale oczywiście zdań relacje . Jestem ciekawa, co „tam” się dzieje.@Kristina_peony dzisiaj będziesz mieć wyniki? Daj znać!