Gryfin
Fanka BB :)
Dzisiaj moje jedyne zmartwienie to: grube czy cienkie ciastoOoo to dziś pizza na obiad, każdy pretekst dobry [emoji1786][emoji38]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj moje jedyne zmartwienie to: grube czy cienkie ciastoOoo to dziś pizza na obiad, każdy pretekst dobry [emoji1786][emoji38]
W takim razie trzymam kciuki Co planujesz dalej? Betę? Kolejny test? Jak się czujesz w ogóle?To będzie 8cs, test bardzo czuły. Kreska pojawiła się w 4-tej minucie. Oby się udało
Nie róbcie mi ochoty dziewczyny! Ja nie mogę takich pysznosciDzisiaj moje jedyne zmartwienie to: grube czy cienkie ciasto
Ja też, ale raz nie zawsze szczególnie że jutro mam testowy catering Postu dr Dąbrowskiej i od piątku zaczynam 42 dniNie róbcie mi ochoty dziewczyny! Ja nie mogę takich pysznosci
Ja mam IO i hiperinsulinemie więc muszę przestrzegać zasad ale może za jakiś czasJa też, ale raz nie zawsze szczególnie że jutro mam testowy catering Postu dr Dąbrowskiej i od piątku zaczynam 42 dni
Ja dzisiaj 5 dc i apka mi wyliczyła owu na 21 luty, ale uzbroiłam się w testy owulacyjne, termometr i będę kontrolowała. Ale wczoraj mnie coś jajnik pobolewa. Na owulacje za wcześnie, wiec mam złe przeczucia, ze to torbiel.Dzisiaj byłam oddać krew na hormony w Luxmedzie, myślałam ze mam w pakiecie, a przyszło wydać 280 zł za 4 hormony , a tyle jeszcze badań przede mną. Ehhhh chyba poszukam innego laboratorium i porównam ceny.Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was Jak się czujecie? Który dc? Ja dzisiaj 27dc przy cyklach 28 dniowych, czuję się dobrze, ale nie liczę na ten cykl więc pewnie za dwa dni @ przyjdzie i zacznę 8 cykl starań
280zł to dużo, a jakie hormony? Może spróbuj w Diagnostyce?Ja dzisiaj 5 dc i apka mi wyliczyła owu na 21 luty, ale uzbroiłam się w testy owulacyjne, termometr i będę kontrolowała. Ale wczoraj mnie coś jajnik pobolewa. Na owulacje za wcześnie, wiec mam złe przeczucia, ze to torbiel.Dzisiaj byłam oddać krew na hormony w Luxmedzie, myślałam ze mam w pakiecie, a przyszło wydać 280 zł za 4 hormony , a tyle jeszcze badań przede mną. Ehhhh chyba poszukam innego laboratorium i porównam ceny.
Robiłam prolaktyne, testosteron, androstendion i jakiś hormon DHEA. Ale tak, muszę poszperać trochę w necie.280zł to dużo, a jakie hormony? Może spróbuj w Diagnostyce?
Z tego co widzę to w diagnostyce jest cały pakiet hormonalny w promocji za 219zł, warto tam robić bo oni często mają promocje ja zawsze kupuję badania przez internet i później tylko pokazuję voucher (oczywiście cena też zależy od miasta)Robiłam prolaktyne, testosteron, androstendion i jakiś hormon DHEA. Ale tak, muszę poszperać trochę w necie.