reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was ☺️💛 Jak się czujecie? Który dc? Ja dzisiaj 27dc przy cyklach 28 dniowych, czuję się dobrze, ale nie liczę na ten cykl więc pewnie za dwa dni @ przyjdzie 🤷🏻‍♀️ i zacznę 8 cykl starań
Ja dzisiaj 5 dc i apka mi wyliczyła owu na 21 luty, ale uzbroiłam się w testy owulacyjne, termometr i będę kontrolowała. Ale wczoraj mnie coś jajnik pobolewa. Na owulacje za wcześnie, wiec mam złe przeczucia, ze to torbiel.Dzisiaj byłam oddać krew na hormony w Luxmedzie, myślałam ze mam w pakiecie, a przyszło wydać 280 zł za 4 hormony 😢, a tyle jeszcze badań przede mną. Ehhhh chyba poszukam innego laboratorium i porównam ceny.

Ja dzisiaj 5 dc i apka mi wyliczyła owu na 21 luty, ale uzbroiłam się w testy owulacyjne, termometr i będę kontrolowała. Ale wczoraj mnie coś jajnik pobolewa. Na owulacje za wcześnie, wiec mam złe przeczucia, ze to torbiel.Dzisiaj byłam oddać krew na hormony w Luxmedzie, myślałam ze mam w pakiecie, a przyszło wydać 280 zł za 4 hormony 😢, a tyle jeszcze badań przede mną. Ehhhh chyba poszukam innego laboratorium i porównam ceny.
280zł to dużo, a jakie hormony? Może spróbuj w Diagnostyce?

Robiłam prolaktyne, testosteron, androstendion i jakiś hormon DHEA. Ale tak, muszę poszperać trochę w necie.
Z tego co widzę to w diagnostyce jest cały pakiet hormonalny w promocji za 219zł, warto tam robić bo oni często mają promocje 😉 ja zawsze kupuję badania przez internet i później tylko pokazuję voucher (oczywiście cena też zależy od miasta)

reklama
Do góry