Nessii_
Fanka BB :)
Wyniki tarczycy są bez zastrzeżeń. Zrobiłam cały pakiet badań i tylko Androstedion miałam teraz podwyższony.A tarczyca? Masz endokrynologa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyniki tarczycy są bez zastrzeżeń. Zrobiłam cały pakiet badań i tylko Androstedion miałam teraz podwyższony.A tarczyca? Masz endokrynologa?
Na drugim widzę kreskę, poczekaj do terminu. Kciuki trzymamDziewczyny muszę pokazać Wam moje dzisiejsze testy (5 dni przed terminem) wiem że za wcześnie ale miałam sporo testów do wykorzystania. Pierwszy zbladł jak wysechł, drugi po czasie to samo. Kreski pokazały się minutę po testowaniu (max dla tych testów 5minut)
Ja tez cos tam widze, tak ledwo ledwo ale przeciez do terminu jeszcze jest czas, wiec maja prawo byc takie bledziochy . Koniecznie powtorz jutro i daj znacDziewczyny muszę pokazać Wam moje dzisiejsze testy (5 dni przed terminem) wiem że za wcześnie ale miałam sporo testów do wykorzystania. Pierwszy zbladł jak wysechł, drugi po czasie to samo. Kreski pokazały się minutę po testowaniu (max dla tych testów 5minut)
Zrób w terminie @ teraz ciężko powiedziećDziewczyny muszę pokazać Wam moje dzisiejsze testy (5 dni przed terminem) wiem że za wcześnie ale miałam sporo testów do wykorzystania. Pierwszy zbladł jak wysechł, drugi po czasie to samo. Kreski pokazały się minutę po testowaniu (max dla tych testów 5minut)
DokładnieZrobię na pewno bo do @ może się jeszcze wiele wydarzyć
mi lekarka powiedziała, ze to jest prolaktyna z danej chwilunia nie wiemy czy w ciągu dnia nie jest jeszcze wyższa czy może w druga stronę, miałaś kilka razy ja mierzona czy tylko raz? Bo do brania leków najlepiej mieć dwa aby lub więcej potwierdzony „wysoki” wynik... czy ten endo był prywatnie? Ja chodzę z pakietu PZU, mam wrażenie ze panie w rejestracji znają mnie tak dobrze dziwnie czasem patrzą No ale nie chodzę co tydzień do lekarzy, a jak coś nie gra to trzeba, nie?@JestemAnia @Klauuudia
Ja za to wczoraj od endokrynologa usłyszałam, że prolaktyna 33 przy normie 26/27 jest ok i nie trzeba mi na nią leku Cała nadzieja w ginekologu