reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was zaraz robię sobie kawkę i siadam do papierów, a co u Was? @Dubrovnik @Fritzie przykro mi bardzo, ale pamiętajcie, kolejny cykl kolejne szanse
Ostatnia edycja:
Werani
Zaangażowana w BB
Hej! Miłego dnia. @Dubrovnik @Fritzie trzyma kciuki by w następnym cyklu się udało
angeliskax
Moderator
Kochane !! Trzymam kciuki za następny cykl, ja tez bede dopiero w nastepnym cyklu sie bardziej starała! Z mezem w tym miesiacu coś nie ogarneliśmy ze lury niby według kalendarza owulacja 6.02. Ale znajac moje szczescie mogła juz byc
Miłego dnia Kochane!!
Miłego dnia Kochane!!
No to identycznie jak my tylko bez wiesiołka a ja stwierdziłam ze pójdziemy się badać jak do maja nic nie wyjdzieAktualnie 4 nieudany cs. Wchodzimy w 5cs.
Do tej pory wyłącznie samodzielną obserwacja śluzu, korzystanie z aplikacji. Olej z wisiołka.
Chyba czas pomyśleć o jakichś badaniach, monitoringu.
Kristina_peony
Hej dziewczyny! Już od jakiegoś czasu czytam różne fora o starających się. stwierdziłam, ze dobrze by było dołączyć w końcu! mam nadzieje, ze mnie przygarnięcie . A wiec moja historia taka, ze ze swoim mężem jestem już 12 lat, obecnie mam 31 lat, przytulanie zawsze bez zabezpieczeń, ale przerywane. Od zawsze towarzyszy mi komplet utrudnień w postaci Hashimoto, zespołu policystycznych jajników, lekarz również podejrzewa brak owulacji . Od kilku miesięcy próbowaliśmy trafić i celowo starać się o bobaska, no ale lipa. Dziś mam plamienia i prawdopodobnie przyjdzie @, a wiec zaczynamy nowy cykl już ze wszystkimi badaniami hormonalnymi, mierzeniem temperatury i usg.Nie załamuje się, wręcz jestem pełna nadziei i chce przezywać to wraz z kimś , bo wiadomo facet jakby kochany nie był, tego szaleństwa nie zrozumie. Wszystkie staraczki witam serdecznie i trzymam kciuki!
Gryfin
Cześć! Miło, że do Nas wpadłaś obyś tylko nie została na długo i szybko przeszła na wątek przyszłych mamHej dziewczyny! Już od jakiegoś czasu czytam różne fora o starających się. stwierdziłam, ze dobrze by było dołączyć w końcu! mam nadzieje, ze mnie przygarnięcie . A wiec moja historia taka, ze ze swoim mężem jestem już 12 lat, obecnie mam 31 lat, przytulanie zawsze bez zabezpieczeń, ale przerywane. Od zawsze towarzyszy mi komplet utrudnień w postaci Hashimoto, zespołu policystycznych jajników, lekarz również podejrzewa brak owulacji . Od kilku miesięcy próbowaliśmy trafić i celowo starać się o bobaska, no ale lipa. Dziś mam plamienia i prawdopodobnie przyjdzie @, a wiec zaczynamy nowy cykl już ze wszystkimi badaniami hormonalnymi, mierzeniem temperatury i usg.Nie załamuje się, wręcz jestem pełna nadziei i chce przezywać to wraz z kimś , bo wiadomo facet jakby kochany nie był, tego szaleństwa nie zrozumie. Wszystkie staraczki witam serdecznie i trzymam kciuki!
reklama
Kristina_peony
Cześć! Miło, że do Nas wpadłaś obyś tylko nie została na długo i szybko przeszła na wątek przyszłych mam
Podziel się: