reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Dziwczyny to znów ja. Wiec dziś 7dc. Miesiączki nieregularne najczęściej się spóźniają ale w tym miesiącu (styczeń) test miałam robić 26.01 2 dni przed terminem. ale przyszla🐵 inna niż zwykle bo trwała 2 dni z hakiem a normalnie 3/4dni. Niepokoi mnie ból piersi, są to bóle kilku sekundowe dość mocne z różnych stron. Nigdy tak nie miałam jutro udało mi się umówić do ginki bo się zwolniło akurat 😍 usg w zeszłym miesiącu i wszystko ok. Sama się nie badam bo każdy gruczoł mnie kiedyś zamartwiał wiec nie potrafię i boje się nakręcać. Czy problemy hormonalne maja wpływ na piersi? Co zbadać? Wiem ze 🐵 był ale korci mnie ostatni test w szafce 🤯 to uzależnia chyba... No nie chce sobie wmawiać ale może to skąpe, krótkie to było krwawienie a nie 🐵?

reklama
Dziewczyny pomocy!
Prawdopodobnie w sobotę miałam owulacje ale dopiero teraz skojarzyłam ze pomyliłam te swoje suple i od czwartku zaczęłam brać po 3 tab dziennie wiesiołka [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Jakie duze szanse ze on mi teraz zaszkodzi i zarodek się nie zagnieździ..?
Raczej niewielkie, tylko nie bierz już do @.

Hej. Jutro u mnie 7dc. Mam cykle 28-29dniowe. Kiedy warto zacząć robić testy owulacyjne? Kiedyś już stosowałam, ale dopiero jak poczytałam tu na forum to pomyślałam że warto się do nich przekonać. Zauważyłam u siebie już śluz płodny, może od jutra? Ktoś coś podpowie?
Ja przy takich cyklach robię od 10-11dc. Ale jak masz śluz płodny to myślę, że warto zacząć wcześniej 👍

Ó
Ja testuje w czwartek/piątek.
Bol piersi od owulacji, dodatkowo bol jajnikow, kilka dni przed okresem bol podbrzusza.
Plamienia implantacyjnego brak, nie napalam się. Miałam już 1 taki cykl, w którym byłam prawie pewna że będą 2 kreseczki i lipa.

Dziś pojawiło się delikatne plamienie w kolorze kawy z mlekiem. Mam nadzieje, że nie przerodzi się to w 🙉 Dziś 27dc (cykle 29dniowe).

Miałam podobnie w tym cyklu i robiłam testy tak dla sprawdzenia[emoji1]
Dziwczyny to znów ja. Wiec dziś 7dc. Miesiączki nieregularne najczęściej się spóźniają ale w tym miesiącu (styczeń) test miałam robić 26.01 2 dni przed terminem. ale przyszla[emoji204] inna niż zwykle bo trwała 2 dni z hakiem a normalnie 3/4dni. Niepokoi mnie ból piersi, są to bóle kilku sekundowe dość mocne z różnych stron. Nigdy tak nie miałam jutro udało mi się umówić do ginki bo się zwolniło akurat [emoji7] usg w zeszłym miesiącu i wszystko ok. Sama się nie badam bo każdy gruczoł mnie kiedyś zamartwiał wiec nie potrafię i boje się nakręcać. Czy problemy hormonalne maja wpływ na piersi? Co zbadać? Wiem ze [emoji204] był ale korci mnie ostatni test w szafce [emoji2962] to uzależnia chyba... No nie chce sobie wmawiać ale może to skąpe, krótkie to było krwawienie a nie [emoji204]?
Po prostu nie bierz już dalej i tyle [emoji4]bez obaw[emoji6]

Dziewczyny pomocy!
Prawdopodobnie w sobotę miałam owulacje ale dopiero teraz skojarzyłam ze pomyliłam suple i od czwartku zaczęłam brać po 3 tab dziennie wiesiołka [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Jakie są szanse ze on mi teraz zaszkodzi i zarodek się nie zagnieździ..?

I okazuje się ze nie tylka ja jestem taka „mądra”. Narzeczony tez jest w szoku, ze to co od jakiegos czasu łyka nie jest witaminą D tylko olejem z wiesiołka[emoji2356]

Jak na kupowałaś ich tyle co Ja(hmm 90szt[emoji12][emoji12][emoji12])to zacznij już od dzisiaj. Na testach chyba nawet jest napisane od kiedy zacząć. Podejrzewam, że każda firma ma inaczej. Ale wiadomo owu też różnie wypada.

Hej. Jutro u mnie 7dc. Mam cykle 28-29dniowe. Kiedy warto zacząć robić testy owulacyjne? Kiedyś już stosowałam, ale dopiero jak poczytałam tu na forum to pomyślałam że warto się do nich przekonać. Zauważyłam u siebie już śluz płodny, może od jutra? Ktoś coś podpowie?

Miałam podobnie w tym cyklu i robiłam testy tak dla sprawdzenia[emoji1]Po prostu nie bierz już dalej i tyle [emoji4]bez obaw[emoji6]

Jak na kupowałaś ich tyle co Ja(hmm 90szt[emoji12][emoji12][emoji12])to zacznij już od dzisiaj. Na testach chyba nawet jest napisane od kiedy zacząć. Podejrzewam, że każda firma ma inaczej. Ale wiadomo owu też różnie wypada.
i przeszło?

reklama
Do góry