Dziwczyny to znów ja. Wiec dziś 7dc. Miesiączki nieregularne najczęściej się spóźniają ale w tym miesiącu (styczeń) test miałam robić 26.01 2 dni przed terminem. ale przyszla inna niż zwykle bo trwała 2 dni z hakiem a normalnie 3/4dni. Niepokoi mnie ból piersi, są to bóle kilku sekundowe dość mocne z różnych stron. Nigdy tak nie miałam jutro udało mi się umówić do ginki bo się zwolniło akurat usg w zeszłym miesiącu i wszystko ok. Sama się nie badam bo każdy gruczoł mnie kiedyś zamartwiał wiec nie potrafię i boje się nakręcać. Czy problemy hormonalne maja wpływ na piersi? Co zbadać? Wiem ze był ale korci mnie ostatni test w szafce to uzależnia chyba... No nie chce sobie wmawiać ale może to skąpe, krótkie to było krwawienie a nie ?
reklama
Raczej niewielkie, tylko nie bierz już do @.Dziewczyny pomocy!
Prawdopodobnie w sobotę miałam owulacje ale dopiero teraz skojarzyłam ze pomyliłam te swoje suple i od czwartku zaczęłam brać po 3 tab dziennie wiesiołka [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Jakie duze szanse ze on mi teraz zaszkodzi i zarodek się nie zagnieździ..?
Gondzi_a
Fanka BB :)
Ja przy takich cyklach robię od 10-11dc. Ale jak masz śluz płodny to myślę, że warto zacząć wcześniejHej. Jutro u mnie 7dc. Mam cykle 28-29dniowe. Kiedy warto zacząć robić testy owulacyjne? Kiedyś już stosowałam, ale dopiero jak poczytałam tu na forum to pomyślałam że warto się do nich przekonać. Zauważyłam u siebie już śluz płodny, może od jutra? Ktoś coś podpowie?
Ó
Ja testuje w czwartek/piątek.
Bol piersi od owulacji, dodatkowo bol jajnikow, kilka dni przed okresem bol podbrzusza.
Plamienia implantacyjnego brak, nie napalam się. Miałam już 1 taki cykl, w którym byłam prawie pewna że będą 2 kreseczki i lipa.
Dziś pojawiło się delikatne plamienie w kolorze kawy z mlekiem. Mam nadzieje, że nie przerodzi się to w Dziś 27dc (cykle 29dniowe).
AnetaManiak
Miałam podobnie w tym cyklu i robiłam testy tak dla sprawdzenia[emoji1]
Jak na kupowałaś ich tyle co Ja(hmm 90szt[emoji12][emoji12][emoji12])to zacznij już od dzisiaj. Na testach chyba nawet jest napisane od kiedy zacząć. Podejrzewam, że każda firma ma inaczej. Ale wiadomo owu też różnie wypada.
Po prostu nie bierz już dalej i tyle [emoji4]bez obaw[emoji6]Dziwczyny to znów ja. Wiec dziś 7dc. Miesiączki nieregularne najczęściej się spóźniają ale w tym miesiącu (styczeń) test miałam robić 26.01 2 dni przed terminem. ale przyszla[emoji204] inna niż zwykle bo trwała 2 dni z hakiem a normalnie 3/4dni. Niepokoi mnie ból piersi, są to bóle kilku sekundowe dość mocne z różnych stron. Nigdy tak nie miałam jutro udało mi się umówić do ginki bo się zwolniło akurat [emoji7] usg w zeszłym miesiącu i wszystko ok. Sama się nie badam bo każdy gruczoł mnie kiedyś zamartwiał wiec nie potrafię i boje się nakręcać. Czy problemy hormonalne maja wpływ na piersi? Co zbadać? Wiem ze [emoji204] był ale korci mnie ostatni test w szafce [emoji2962] to uzależnia chyba... No nie chce sobie wmawiać ale może to skąpe, krótkie to było krwawienie a nie [emoji204]?
Dziewczyny pomocy!
Prawdopodobnie w sobotę miałam owulacje ale dopiero teraz skojarzyłam ze pomyliłam suple i od czwartku zaczęłam brać po 3 tab dziennie wiesiołka [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Jakie są szanse ze on mi teraz zaszkodzi i zarodek się nie zagnieździ..?
I okazuje się ze nie tylka ja jestem taka „mądra”. Narzeczony tez jest w szoku, ze to co od jakiegos czasu łyka nie jest witaminą D tylko olejem z wiesiołka[emoji2356]
Jak na kupowałaś ich tyle co Ja(hmm 90szt[emoji12][emoji12][emoji12])to zacznij już od dzisiaj. Na testach chyba nawet jest napisane od kiedy zacząć. Podejrzewam, że każda firma ma inaczej. Ale wiadomo owu też różnie wypada.
Hej. Jutro u mnie 7dc. Mam cykle 28-29dniowe. Kiedy warto zacząć robić testy owulacyjne? Kiedyś już stosowałam, ale dopiero jak poczytałam tu na forum to pomyślałam że warto się do nich przekonać. Zauważyłam u siebie już śluz płodny, może od jutra? Ktoś coś podpowie?
AnetaManiak
Plamienie implantacyjne nie zawsze występuje albo jest nawet i niewidoczne dla Nas[emoji6][emoji854]
A widzę teraz drugi post, że masz plamienia[emoji19]eh może nie koniecznie to [emoji204]
A widzę teraz drugi post, że masz plamienia[emoji19]eh może nie koniecznie to [emoji204]
A mnie coś kłują jajniki na zmianę wiec chyba się zbliża @
i przeszło?Miałam podobnie w tym cyklu i robiłam testy tak dla sprawdzenia[emoji1]Po prostu nie bierz już dalej i tyle [emoji4]bez obaw[emoji6]
AnetaManiak
Tak. Mi to po prostu zwiastowało owulacje.
i przeszło?
reklama
Dziekuje może przyszła szybciej faktycznie ale w 7dc?Tak. Mi to po prostu zwiastowało owulacje.
Ginka potwierdzi jutro.
Podziel się: