Praca choć bardzo dobrze płatna kosztuje mnie wiele stresówKochana ile kobiet, tyle przypadków jednej wyszedł parę dni przed terminem @ a drugiej nawet w dniu planowanej @ nie wyjdzie a będzie w ciąży jeśli Cię to uspokoi to testuj a jeśli znajdziesz w sobie siłę żeby poczekać to też będzie dobrze a czemu chcesz odejść? Jeśli mogę spytać oczywiście
reklama
staraczka_22
Fanka BB :)
Dziewczyny, za tydzień wybieram się do endokrynologa z powodu skoku tsh. Czy warto zrobić jeszcze jakieś inne badania przed tą wizyta oprócz takich podstaw jak tsh, ft3, ft3, atpo, atg, prolaktyna?
Kasialucky
Doskonale to rozumiem.Praca choć bardzo dobrze płatna kosztuje mnie wiele stresów
Ja zrezygnowałam z pracy.
Pół roku byłam na L4.
W pracy mobbing był
staraczka_22
Ft3, ft4*Dziewczyny, za tydzień wybieram się do endokrynologa z powodu skoku tsh. Czy warto zrobić jeszcze jakieś inne badania przed tą wizyta oprócz takich podstaw jak tsh, ft3, ft3, atpo, atg, prolaktyna?
Witajcie Drogie Dziewczyny
Chciałam Was prosić o radę. Tydzień temu byłam u ginekologa, lekarka powiedziała, że na jej oko owulacja odbędzie się za około 3 dni, tj. niedziela. Test owulacyjny pozytywny wyszedł także w niedzielę. I tutaj moje pytanie, czy jest sens dzisiaj udać się na wizytę? Pani doktor mówiła, że ze względu na plamienia w drugiej połowie poprzedniego cyklu można też przyjrzeć się właśnie tej drugiej połowie na USG, dziś 18dc. Myślicie, że warto i mogę się czegoś dowiedzieć? Badanie nie zaszkodzi w razie gdyby się tym razem udało? Staramy się od listopada.
Chciałam Was prosić o radę. Tydzień temu byłam u ginekologa, lekarka powiedziała, że na jej oko owulacja odbędzie się za około 3 dni, tj. niedziela. Test owulacyjny pozytywny wyszedł także w niedzielę. I tutaj moje pytanie, czy jest sens dzisiaj udać się na wizytę? Pani doktor mówiła, że ze względu na plamienia w drugiej połowie poprzedniego cyklu można też przyjrzeć się właśnie tej drugiej połowie na USG, dziś 18dc. Myślicie, że warto i mogę się czegoś dowiedzieć? Badanie nie zaszkodzi w razie gdyby się tym razem udało? Staramy się od listopada.
E
Em82
Gość
Jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć o ewentualnej ciąży to niczego się nie dowiesz bo jest za wcześnie, jeszcze mogło nie dojść do zagnieżdżania o ile doszło do zapłodnienia. Ale jeśli gin sugerowała, że lepiej przyjrzeć się drugiej fazie ze względu na plamienia to idź, badanie nie zaszkodzi.Witajcie Drogie Dziewczyny
Właśnie o sprawdzenie czy w ogóle doszło do owulacji i czy druga połowa cyklu jest ok mi chodziło Bardzo dziękuję!Jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć o ewentualnej ciąży to niczego się nie dowiesz bo jest za wcześnie, jeszcze mogło nie dojść do zagnieżdżania o ile doszło do zapłodnienia. Ale jeśli gin sugerowała, że lepiej przyjrzeć się drugiej fazie ze względu na plamienia to idź, badanie nie zaszkodzi.
angeliskax
Moderator
A takie terminy to pewnie prywatnie idziesz ? Tez musze sie chyba wybrać do ginekologa w tym miesiącu ;pWłaśnie o sprawdzenie czy w ogóle doszło do owulacji i czy druga połowa cyklu jest ok mi chodziło Bardzo dziękuję!
reklama
angeliskax
Moderator
Kochane!
Będę nad Wami czuwała, ale w tym momencie na chwile znikam. Będę śledzić w wolnym czasie, zeby mi nic nie umknęło. No i niedługo do Was wrócę!
Także trzymam za Was każda osobną kciuki, i wysyłam serduszko!
Miłego dbia! ❤❤❤
Będę nad Wami czuwała, ale w tym momencie na chwile znikam. Będę śledzić w wolnym czasie, zeby mi nic nie umknęło. No i niedługo do Was wrócę!
Także trzymam za Was każda osobną kciuki, i wysyłam serduszko!
Miłego dbia! ❤❤❤
Podziel się: