reklama
Myślicie w ogóle to jest możliwe że mimo tego dzisiejszego spadku temperatury ciąża i tak była? Chyba powinnam już zacząć leczyć się na głowę...No i pupa, 4 dni do @ a dziś rano spadek temperatury o dwie kreseczki.
bellatriks
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, ja chwilę się nie odzywałam ale muszę sobie zrobić przerwę.... Póki co u nas stop ze staraniami, mąż mi się rozsypał (kręgosłup) i nawet o żadnym seksie nie ma mowy. Czeka go rehabilitacja, leki, ja też chcę na chwilę odpuścić bo trochę mi się nawarstwiło spraw ostatnio.
Odezwę się mam nadzieję za dwa-trzy miesiące i liczę że będzie tu całkiem nowy skład a wy wszystkie na przyszłych mamusiach [emoji4]
Powodzenia!
Odezwę się mam nadzieję za dwa-trzy miesiące i liczę że będzie tu całkiem nowy skład a wy wszystkie na przyszłych mamusiach [emoji4]
Powodzenia!
Dziewczyny, za tydzień wybieram się do endokrynologa z powodu skoku tsh. Czy warto zrobić jeszcze jakieś inne badania przed tą wizyta oprócz takich podstaw jak tsh, ft3, ft3, atpo, atg, prolaktyna?
Powinno mu wystraczyc. A jeśli uzna, że jest potrzeba jakiegoś dodatkowego badania to po prostu zleci.
Kasialucky
Ja dzisiaj idę na monitoring. Wizytę mam dop o 21
Kropka29
Moderator
Witajcie Jakby któraś była zainteresowana tematem do dziś drnalewczynska na instagramie będzie odpowiadać na poniższe pytanie (ma teraz serię pytanie do ginekologa, rano wrzuca jakie będzie pytanie w danym dniu a po południu/wieczorem wrzuca swoją odpowiedź na ten temat)
Ostatnia edycja:
Karoolka92
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy któraś brała lek pyrantelum na odrobaczenie? Tak mnie przeczyscilo 1.5 po wzięciu leku że się zastanawiam czy go nie wydalilam i nici z leczenia
V
vik_gosc
Gość
Hej dziewczyny Ja również proszę o pomoc..
Czy do badania codziennych temp z ust może być zwykły termometr czy musi być owulacyjny?
I czy to prawda że przy staraniach lepiej nie używać żeli typu durex ?
Czy do badania codziennych temp z ust może być zwykły termometr czy musi być owulacyjny?
Lilka92
Hej, co do temperatury się nie wypowiem, bo mierze w pochwie i mam termometr owulacyjny... Co do żelu to nie powinno się używać tego typu, są do tego specjalne lubrykantyHej dziewczyny Ja również proszę o pomoc..
reklama
Potwierdzam, termometr powinien wskazywać 2 kreski po przecinku czyli powinien być specjalny owulacyjny a żel typu durex jest plemnikobojczy czyli raczej przy staraniach nie powinno się go używać...Hej, co do temperatury się nie wypowiem, bo mierze w pochwie i mam termometr owulacyjny... Co do żelu to nie powinno się używać tego typu, są do tego specjalne lubrykanty [emoji4]
Podziel się: