reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Chyba raczej tu nie pasuje widocznie.
Życzę wszystkim dwóch kresek.
Nie rozumiem dlaczego? Nikt nic Ci nie napisał. Zupełnie nie zrozumiałaś postu Hope i wzięłaś go do siebie, gdzie Hope wstawiła innym dziewczynom, które mylą dwa słowa że sobą, tłumaczenie co znaczy to drugie, a Ty z uporem tłumaczyłaś jej🤷‍♀️ 200% nie zrozumienie się 🤷‍♀️

Na wielu portalach branżowych tj zdrowotnych można wyczytać o implementacji, więc nie dziwię się, że można to pomylić, bo w głowie obydwie nazwy dudnią :) Zresztą i ja kiedyś się myliłam 😁
@szklana29 nikt nie pisał do Ciebie, relax i zostań tu z nami 😊

Dziewczyny hormony Nam buzują 😂 i wariujemy od tych starań, wszyscy domyślamy się o co chodzi, a się czepiamy . Ja na pewno też gdzie nie gdzie literówkę zrobię a pech chce że to znaczy zupełnie coś innego. A też nie traktujmy źle jeśli druga osoba zwróci nam uwagę na błędne słowo, bo może i niejedna dziewczyna źle używa słowa. Wystaczy, że za nasze fochy obrywa się naszym facetom

Chyba raczej tu nie pasuje widocznie.
Życzę wszystkim dwóch kresek.
Zostań z nami i nie przejmuj się glupotami i tak malostkowymi rzeczami. Mi słownik często płata figle odkąd mam nowy telefon i nawet się nie przejmuję Xd A naprawdę nieraz wychodzą takie kwiatki lub jak ,,pisze głosem ,,. Czasem np. słowo,,kropka,, interptetyuje dosłownie i piszę kropka zamiast postawić,,.,, czasem jak się czytam to się łapie za głowę po czym stwierdzam,,kiele uja mi to lata". Wdech i wydech. Ma być miło i wesoło. Jeśli czujesz się atakowana odpocznij wróć za kilka stron ale nie uciekaj:) albo popisz z któraś z dziewczyn której ufasz na pw.

Dziewczyny hormony Nam buzują 😂 i wariujemy od tych starań, wszyscy domyślamy się o co chodzi, a się czepiamy . Ja na pewno też gdzie nie gdzie literówkę zrobię a pech chce że to znaczy zupełnie coś innego. A też nie traktujmy źle jeśli druga osoba zwróci nam uwagę na błędne słowo, bo może i niejedna dziewczyna źle używa słowa. Wystaczy, że za nasze fochy obrywa się naszym facetom
Święte słowa. 🙏🙏🙏 Przez te hormony zamiast cieszyć się z rzeczy, które mamy, tracimy humory, dystans i same nerwy powstają, bynajmniej mówię tu o sobie. 😊

Święte słowa. 🙏🙏🙏 Przez te hormony zamiast cieszyć się z rzeczy, które mamy, tracimy humory, dystans i same nerwy powstają, bynajmniej mówię tu o sobie. 😊
Ojjj tak! Znam to! Ja dziś raz się śmieję a za 5 minut bez powodu płaczę. A i jeszcze się trochę podenerwuję, bo przed @. Swoją drogą mam jeszcze cichą nadzieję, że jednak @ się nie pojawi...

reklama
Ojjj tak! Znam to! Ja dziś raz się śmieję a za 5 minut bez powodu płaczę. A i jeszcze się trochę podenerwuję, bo przed @. Swoją drogą mam jeszcze cichą nadzieję, że jednak @ się nie pojawi...
Ja od rana zabiegana, troche nerwowa, bo wszystko z rąk leciało. Troche teraz sie uspokoilam, bo ostatni dzien pracy i zaczynam urlop na święta. Z tyłu głowy oczywiście stos myśli, czy udało sie, czy sie nie udało.
Takze nie bede Ci nawet mówić, zebys wyluzowała, bo sama średnio umiem 🤭😁

Do góry