reklama
Ale nie pasujesz bo ktoś zwrócił uwagę nie Tobie, a Ty chciałaś żeby jednak Tobie? [emoji2368][emoji2356]
Chyba raczej tu nie pasuje widocznie.
Życzę wszystkim dwóch kresek.
HeraUnique
Fanka BB :)
Nie rozumiem dlaczego? Nikt nic Ci nie napisał. Zupełnie nie zrozumiałaś postu Hope i wzięłaś go do siebie, gdzie Hope wstawiła innym dziewczynom, które mylą dwa słowa że sobą, tłumaczenie co znaczy to drugie, a Ty z uporem tłumaczyłaś jej 200% nie zrozumienie sięChyba raczej tu nie pasuje widocznie.
Na wielu portalach branżowych tj zdrowotnych można wyczytać o implementacji, więc nie dziwię się, że można to pomylić, bo w głowie obydwie nazwy dudnią Zresztą i ja kiedyś się myliłam
@szklana29 nikt nie pisał do Ciebie, relax i zostań tu z nami
@szklana29 nikt nie pisał do Ciebie, relax i zostań tu z nami
EwelinaW
Dziewczyny hormony Nam buzują i wariujemy od tych starań, wszyscy domyślamy się o co chodzi, a się czepiamy . Ja na pewno też gdzie nie gdzie literówkę zrobię a pech chce że to znaczy zupełnie coś innego. A też nie traktujmy źle jeśli druga osoba zwróci nam uwagę na błędne słowo, bo może i niejedna dziewczyna źle używa słowa. Wystaczy, że za nasze fochy obrywa się naszym facetom
Celia89
Zostań z nami i nie przejmuj się glupotami i tak malostkowymi rzeczami. Mi słownik często płata figle odkąd mam nowy telefon i nawet się nie przejmuję Xd A naprawdę nieraz wychodzą takie kwiatki lub jak ,,pisze głosem ,,. Czasem np. słowo,,kropka,, interptetyuje dosłownie i piszę kropka zamiast postawić,,.,, czasem jak się czytam to się łapie za głowę po czym stwierdzam,,kiele uja mi to lata". Wdech i wydech. Ma być miło i wesoło. Jeśli czujesz się atakowana odpocznij wróć za kilka stron ale nie uciekaj albo popisz z któraś z dziewczyn której ufasz na pw.Chyba raczej tu nie pasuje widocznie.
C
czar121
Gość
Święte słowa. Przez te hormony zamiast cieszyć się z rzeczy, które mamy, tracimy humory, dystans i same nerwy powstają, bynajmniej mówię tu o sobie.Dziewczyny hormony Nam buzują i wariujemy od tych starań, wszyscy domyślamy się o co chodzi, a się czepiamy . Ja na pewno też gdzie nie gdzie literówkę zrobię a pech chce że to znaczy zupełnie coś innego. A też nie traktujmy źle jeśli druga osoba zwróci nam uwagę na błędne słowo, bo może i niejedna dziewczyna źle używa słowa. Wystaczy, że za nasze fochy obrywa się naszym facetom
Ojjj tak! Znam to! Ja dziś raz się śmieję a za 5 minut bez powodu płaczę. A i jeszcze się trochę podenerwuję, bo przed @. Swoją drogą mam jeszcze cichą nadzieję, że jednak @ się nie pojawi...Święte słowa. Przez te hormony zamiast cieszyć się z rzeczy, które mamy, tracimy humory, dystans i same nerwy powstają, bynajmniej mówię tu o sobie.
reklama
C
czar121
Gość
Ja od rana zabiegana, troche nerwowa, bo wszystko z rąk leciało. Troche teraz sie uspokoilam, bo ostatni dzien pracy i zaczynam urlop na święta. Z tyłu głowy oczywiście stos myśli, czy udało sie, czy sie nie udało.Ojjj tak! Znam to! Ja dziś raz się śmieję a za 5 minut bez powodu płaczę. A i jeszcze się trochę podenerwuję, bo przed @. Swoją drogą mam jeszcze cichą nadzieję, że jednak @ się nie pojawi...
Takze nie bede Ci nawet mówić, zebys wyluzowała, bo sama średnio umiem
Podziel się: