HeraUnique
Fanka BB :)
Tak przez 5 dni codziennie (teoretycznie )Dziękuję, muszę męża zaangażować. Przyda mi się taki relaks
O ile dobrze kojarzę to stosujesz po tym jak ustanie miesiączka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak przez 5 dni codziennie (teoretycznie )Dziękuję, muszę męża zaangażować. Przyda mi się taki relaks
O ile dobrze kojarzę to stosujesz po tym jak ustanie miesiączka?
właśnie dziś go kupiłam. Cena jest ok, a skład niewiele się różni od tego za 120złMoże zwykły fertilman. Poprawia płodność u mężczyzn. Miesięczne opakowanie to koło 45 zł. Skład ma bardzo zachęcający.
2 cykl. Ale w tym cyklu zastosowałam tylko 3 okłady bo za mocno czuje pracę jajnika, i staram się odstawić to co może mieć na to wpływ
Dziękuję, co ma być to bedzie.Trzymam kciuki żeby jednak implantacyjne [emoji110]
Implantacja nie implementacja. To dwie różne rzeczy [emoji6]
No właśnie to Hope próbowała wytłumaczyćImplantacja nie implementacja. To dwie różne rzeczy [emoji6]
Nie wiem czemu ale odbieram to trochę jako złośliwość w moją stronę i nie bardzo rozumiem czemu. Napisałam czego dowiedziałam się o plamieniu IMPLANTACYJNYM. Jest naprawdę dużo informacji na ten temat. A plamienie implantacyjne to nie implementacja.
Cytuje
"Plamienie implantacyjne (lub inaczej krwawienie implantacyjne), może być bardzo wczesnym objawem ciąży. Dochodzi do niego w momencie, kiedy zarodek zagnieżdża się w błonie śluzowej macicy i tym samym powoduje niewielkie uszkodzenie przebiegających w niej naczyń krwionośnych."
Nie wiem czemu ale odbieram to trochę jako złośliwość w moją stronę i nie bardzo rozumiem czemu. Napisałam czego dowiedziałam się o plamieniu IMPLANTACYJNYM. Jest naprawdę dużo informacji na ten temat. A plamienie implantacyjne to nie implementacja.
Cytuje
"Plamienie implantacyjne (lub inaczej krwawienie implantacyjne), może być bardzo wczesnym objawem ciąży. Dochodzi do niego w momencie, kiedy zarodek zagnieżdża się w błonie śluzowej macicy i tym samym powoduje niewielkie uszkodzenie przebiegających w niej naczyń krwionośnych."
to samo pomyślałam