reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Widzę, że co któraś implementuje sobie blastocystę.

Implementacja (wdrożenie, przystosowanie, realizacja) – w informatyce – proces przekształcania abstrakcyjnego opisu systemu lub programu na obiekt fizyczny: komputer lub działający program zapisany w konkretnym języku programowania; także obiekt fizyczny będący efektem takiego przekształcenia.

Jak się którejś uda, niech się pochwali, może to przyspieszy proces zajścia w ciążę i ktoś skorzysta? 😄😉

To błędnie to odebrałaś bo Hope nie pisała do Ciebie tylko ogólnie i chodziło jej o dziewczyny, które piszą o implementacji zamiast o implantacji. Ty tak nie napisałaś więc czemu uważasz, że to do Ciebie? [emoji848]
Nie wiem czemu ale odbieram to trochę jako złośliwość w moją stronę i nie bardzo rozumiem czemu. Napisałam czego dowiedziałam się o plamieniu IMPLANTACYJNYM. Jest naprawdę dużo informacji na ten temat. A plamienie implantacyjne to nie implementacja.
Cytuje
"Plamienie implantacyjne (lub inaczej krwawienie implantacyjne), może być bardzo wczesnym objawem ciąży. Dochodzi do niego w momencie, kiedy zarodek zagnieżdża się w błonie śluzowej macicy i tym samym powoduje niewielkie uszkodzenie przebiegających w niej naczyń krwionośnych."

Nie wiem czemu ale odbieram to trochę jako złośliwość w moją stronę i nie bardzo rozumiem czemu. Napisałam czego dowiedziałam się o plamieniu IMPLANTACYJNYM. Jest naprawdę dużo informacji na ten temat. A plamienie implantacyjne to nie implementacja.
Cytuje
"Plamienie implantacyjne (lub inaczej krwawienie implantacyjne), może być bardzo wczesnym objawem ciąży. Dochodzi do niego w momencie, kiedy zarodek zagnieżdża się w błonie śluzowej macicy i tym samym powoduje niewielkie uszkodzenie przebiegających w niej naczyń krwionośnych."

Myśle ze nie było to kierowane bezpośrednio do nikogo. Po prostu ostatnio kilka dziewczyn pisało, ze ma implementacje (zamiast implantacji) i zwróciła uwagę na nieprawidłowe użycie słowa, tak raczej do ogółu niż do jednostki [emoji6]

reklama
Do góry