reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

Ah, te remonty człowieka tez wykanczają! Ale super, ze macie wlasne juz! Juz przypominam sobie Ciebie! Mowilismy o tym, ze teraz kiedy jesteście na swoim to będziecie mogli spokojnie podejsc do tego wszystkiego, bo i stres zejdzie i wszystko, więc trzymam kciuki aby szybko zleciał ten remont 😍
My cały czas na swoim, bo to obecne też jest nasze. Po prostu większe chcieliśmy. :) Żeby drugi maluch miał też osobny pokój. :) Teraz jest stres bo remont :D Jak już się przeniesiemy to wtedy dopiero będzie spokój. :) Pewnie marzeń/kwiecień tak myślę. 🤔 Na razie ze staraniami to wiadomo... Stres, zmęczenie, sił brak, chęci też często. 🙈 Więc jak teraz coś przypadkiem wyjdzie to będę w szoku 😆

reklama
My cały czas na swoim, bo to obecne też jest nasze. Po prostu większe chcieliśmy. :) Żeby drugi maluch miał też osobny pokój. :) Teraz jest stres bo remont :D Jak już się przeniesiemy to wtedy dopiero będzie spokój. :) Pewnie marzeń/kwiecień tak myślę. 🤔 Na razie ze staraniami to wiadomo... Stres, zmęczenie, sił brak, chęci też często. 🙈 Więc jak teraz coś przypadkiem wyjdzie to będę w szoku 😆
Aaaa, to juz jedno macie ? 😍
Super, no ja to dzisiaj sie na brwi permamentne sie umówiłam na 21 marca, więc będę się smiala jak bede musiala odwołać bo ponoc w ciazy nie mozna sobie ich robić :/

Czasami wlasnie wylaczenie mysli o bobasku moze go przyciągnąć ☺🙃

Dzięki :) w sumie ciężko stwierdzić jak długo się staramy bo przez ok 4 lata po prostu się nie zabezpieczaliśmy i stwierdziliśmy że co ma być to bedzie a od ok roku już tak typowo się staramy. Niestety do tej pory nie zostałam szczegółowo przebadana - mam niski progesteron, wysoka prolaktyne, jajowody mam drożne u męża nasienie jest ok. Innych badań nie miałam robionych.
Ostatnie cykle miałam takie że rosły pęcherzyki potem dostawałam zastrzyk ovitrelle (bo mi odwlekali inseminacje przez kilka mies :/) i nic... Zobaczymy co będzie teraz po inseminacji
I ja już po. Podobno mam za grube endometrium 16mm i to moze powodować krwawienie.. Inseminacja się odbyła No i teraz mi zostaje czekanie..

reklama
Do góry