reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej mogę dołączyć? Mam cykle 26-28 dniowe. Dziś już 30dc i brak @, test robiłam 15.01 negatywny, kolejny 18.01 i też negatyw ale dziś jak się przyjrzałam to jakiś cień jest.. Wiem że nie można po takim czasie odczytywać testu, może świruje. Odczuwam od czasu do czasu ciągnięcia w podbrzuszu i pojawiły się żyłki na piersiach i w sumie tyle. Czemu testy jeszcze nie wychodzą? Pozdrawiam was 🙂

Ja mam chyba tak samo. Do @ jeszcze 5 dni, ale już czuję, że to chyba nie mój czas. Trzeba poczekać i spróbować od nowego cyklu. Może za bardzo chcemy i dlatego tak.
Tylko ja jeszcze nie mam okresu więc nigdy nie wiadomo, a cały czas mam tam mokro i tak jak badałam szyjkę macicy to był taki śluz ale się ciągnął trochę i to dla mnie jest akurat dziwne bo zawsze była susza, no nic zostaje czekać póki nie ma to chyba jest jakaś nadzieja

Hej mogę dołączyć? Mam cykle 26-28 dniowe. Dziś już 30dc i brak @, test robiłam 15.01 negatywny, kolejny 18.01 i też negatyw ale dziś jak się przyjrzałam to jakiś cień jest.. Wiem że nie można po takim czasie odczytywać testu, może świruje. Odczuwam od czasu do czasu ciągnięcia w podbrzuszu i pojawiły się żyłki na piersiach i w sumie tyle. Czemu testy jeszcze nie wychodzą? Pozdrawiam was 🙂
To chyba teraz nikomu te testy nie wychodzą, witaj w klubie 😊

Jak długo się staracie dziewczyny? To mój pierwszy cykl, jedna ciąża stracona w 2018. Od nowego roku postanowiliśmy z mężem zacząć działać, oby się udało szybko 😍
4 cykle na luzie może się uda może nie, 2 następne spędzone na monitoringach, więc w sumie to jest mój 6 cykl, jak tylko przyjdzie ta wredna @ to zaczniemy 7cs (taki 3cs na poważniej)

reklama
Mój trzeci cykl leci. Jutro 30dc wg apki @ na czwartek ale mąż kupił mi dziś dwa testy i chyba sobie jutro zatestuje jak temp nadal będzie w górze :-D Nie będę pisać o moich objawach bo w poprzednich cyklach też miałam i oznaczały tylko że @ przyjdzie. Jak się człowiek nie stara to nie zwraca wogole na nie uwagi a jak się stara to nagle wszystkie objawy widzi 🤣 Jak to nie ciąża to niech szybko @ przychodzi, w poprzedni cykl 26 dni miał i liczylam że już tak się będzie utrzymywac. Owulacja stymulowana i byłam na monitoringu więc była owu w 13dc , teraz bez monitoringu i wg moich obserwacji była w 17dc. Eh czemu to nie jest jednakowo w każdym cyklu 🤨

Do góry