reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

4 cykle na luzie może się uda może nie, 2 następne spędzone na monitoringach, więc w sumie to jest mój 6 cykl, jak tylko przyjdzie ta wredna @ to zaczniemy 7cs (taki 3cs na poważniej)
Trzeba mieć wiare ✊ sorki ze tak wpadłam ni stąd ni z owąd, uznałam że napiszę można się po wspierać i wygadać..

reklama

Załączniki

• Screenshot_20210119-230250_Gmail.jpg
    Screenshot_20210119-230250_Gmail.jpg
    124,4 KB · Wyświetleń: 72
Miłego poniedziałku!! 🥰

Mój zaczął się cudownie, o 3:30 przez potworne skurcze i przywitałam się z 🐵... Więc zaczynamy 6cs, remont prawie skończony, przeprowadzka na ostatniej prostej, te pokoje trzeba jakoś zapełnić 😅 więc zaczynamy się diagnozować.

W związku z tym pytanie - czy któraś z was ma do polecenia miejsca/lekarzy w Katowicach lub okolicach do Sono HSG I badań nasienia?
Ja robiłam wszystko w gyncentrum w Częstochowie, główny oddział jest chyba w Katowicach i stamtąd przyjeżdżają lekarze 🙂 przypomnij mi to sprawdzę jak się nazywała lekarka, która robiła mi hsg 😍 cudowna

reklama
Do góry