coca
Fanka BB :)
Wiesz jak to jest...
Regularne cykle jak w szwajcarskim zegarku [emoji12]
A tu taka obsuwa
Będzie dobrze
To Twój pierwszy cykl z duphastonem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz jak to jest...
Regularne cykle jak w szwajcarskim zegarku [emoji12]
A tu taka obsuwa
Będzie dobrze
Chyba jednak nie! Zazuzazaza jest dokładnie taka sama na zamkniętym i tutaj! Serio dziewczyny zluzujcie gacie! Dzieci w podstawówce maja więcej dystansu do siebie!To tylko Twoje odczucie
Ale fajnie... Gratuluję i życzę spokojnej ciąży ja też się póki co nie udzielam, bo po pierwsze, nie czuję się ekspertem, nie jestem wtajemniczona jeśli chodzi o badania, pomiary... mimo tej sytuacji, która tu wynikła, liczę że koniec końców będziemy wszystkie się wspierać. Ja nie odczułam żadnego chamstwa ze strony dziewczyn. Jeśli założyły oddzielną grupę i są na własnych zasadach, to jest ich prawo tutaj też pomagają i cierpliwie odpowiadają na pytania.Nie udzielam się co prawda wiele na forum, bo jak zaczęłam czytać o tylu niepowodzeniach, wspomagaczach, dziewczynach, które w pierwsza ciążę zaszły błyskawicznie ( tak jak ja) å potem długo nic to zaczęłam się bać i nie chciałam rozmyślać. W grudniu zaczęliśmy starania, w sumie nie wiem kiedy była owulacja ale miesiączka w spodziewaną terminie czyli ok 6 stycznia nie przyszła. Zrobiłam trzy testy, były negatywne jednak miesiączki nadal nie było mimo silnych objawów jej nadejścia. Machnęłam ręka i postanowiłam poczekać na styczniowy cykl. Tylko ta miesiączka musiała nadejść. Dziś zrobiłam ostatni test przed wizytą u lekarza, żeby zgłosić zanik krwawienia przy jednoczesnie negatywnych testach, a tu test pozytywny wyraźny i czytelny także teraz czekać na 12 tydzień i wizytę u lekarza. Życzę Wam wszystkim pozytywnych testów i zdrowia
Ale fajnie... Gratuluję i życzę spokojnej ciąży ja też się póki co nie udzielam, bo po pierwsze, nie czuję się ekspertem, nie jestem wtajemniczona jeśli chodzi o badania, pomiary... mimo tej sytuacji, która tu wynikła, liczę że koniec końców będziemy wszystkie się wspierać. Ja nie odczułam żadnego chamstwa ze strony dziewczyn. Jeśli założyły oddzielną grupę i są na własnych zasadach, to jest ich prawo tutaj też pomagają i cierpliwie odpowiadają na pytania.
Życzę wszystkim upragnionych dwóch kresek! wspierajmy się, peace
Wow! Gratulacje !Nie udzielam się co prawda wiele na forum, bo jak zaczęłam czytać o tylu niepowodzeniach, wspomagaczach, dziewczynach, które w pierwsza ciążę zaszły błyskawicznie ( tak jak ja) å potem długo nic to zaczęłam się bać i nie chciałam rozmyślać. W grudniu zaczęliśmy starania, w sumie nie wiem kiedy była owulacja ale miesiączka w spodziewaną terminie czyli ok 6 stycznia nie przyszła. Zrobiłam trzy testy, były negatywne jednak miesiączki nadal nie było mimo silnych objawów jej nadejścia. Machnęłam ręka i postanowiłam poczekać na styczniowy cykl. Tylko ta miesiączka musiała nadejść. Dziś zrobiłam ostatni test przed wizytą u lekarza, żeby zgłosić zanik krwawienia przy jednoczesnie negatywnych testach, a tu test pozytywny wyraźny i czytelny także teraz czekać na 12 tydzień i wizytę u lekarza. Życzę Wam wszystkim pozytywnych testów i zdrowia