Albi
Zaciekawiona BB
obyś miała rację!Wiec jeszcze nic straconego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
obyś miała rację!Wiec jeszcze nic straconego
Trzymam mocno kciukiobyś miała rację!
A niby mówią "zrób test to @ sama się zjawi "Ja w poniedziałek chyba zrobię bete
Okres powinnam dostać 13,
Wtedy tez wzięłam ostatni duphaston
Test negatywny...
Przez dwa dni miałam lekko zabarwiony sluz
Od Wczoraj normalny gesty biały śluz.
Żadnych objawów na okres- nawet żaden syf mi nie wyszedł
Czytając niektóre komentarze o negatywnych testach mimo potwierdzonej ciąży zdecyduje się na bete
No chyba ze prYjdIe @ do tego czasu
ja zazwyczaj mam tak że gdy już pójdę na betę to zanim dostanę wynik dostaje @ i 40zl w błoto. Trzymam mocno kciuki za Ciebie! Dawaj znać!Ja w poniedziałek chyba zrobię bete
Test negatywny...
Czytając niektóre komentarze o negatywnych testach mimo potwierdzonej ciąży zdecyduje się na bete
Hehehja zazwyczaj mam tak że gdy już pójdę na betę to zanim dostanę wynik dostaje @ i 40zl w błoto. Trzymam mocno kciuki za Ciebie! Dawaj znać!
Oj z przepisem nie pomogę... Po prostu ją gotuje jak podano na opakowaniu, tylko do gotowania daję cukier trzcinowy, żeby była slodka. Tapioka sama w sobie nie ma smaku, więc przyjmuje smak tego, co się jej doda. A potem dodaję ją do wszystkiego po prostu. Np piję przez słomkę wymieszaną z mlekiem. Bubbletea to z netu przepis, tylko kupilam herbate smakową z wanilią i czyms tam i jest mega. Albo z napojem owsianym czekoladowo-orzechowym (jak nutella cos). A kisiel to sam się rob podczas gotowania, jak da się za dużo wody i przez sitko odceci, to na dole zostaje kisiel własnie i tylko posypuję cukrem z wierzchu i tyle. Zero finezji we mnie hahaTo ja proszę przepis bo jak pracowałam jeszcze w innym szpitalu to mieli w bufecie taaaaaaki pyszny deser z tapioką i wiśniami i marzę o niej ciągle a nie wiem jak się zabrać [emoji16]
Zaczęłam jeść pod koniec poprzedniego cyklu, więc w sumie pierwszy. Nie wierzę w ogóle, że coś da, ale lubię ją, więc mam pretekst i jem ją na kilogramy. A tak na poważnie jakby podejść - to nie wiem, czy cały maniok nie byłby lepszy...Nie słyszałam nawet, dobrze wiedzieć. to Twój pierwszy cykl z tapioką czy już jakiś czas stosujesz?
Trzymam mocno kciukiJa w poniedziałek chyba zrobię bete
Test negatywny...
Ja w tym cyklu dwa razy plamilam przed owu ale tylko przy podcieraniu widoczne więc myślę że to nic groźnego.
Kiedy w końcu zajdziemy ? Odpowiednio: Wkrótce! Zobaczysz że się doczekamy! [emoji12]
A to nie oznaka problemow z tym cialkiem żoltym czy czyms tam?Pomoc takie delikatne incydenty w okolicy owu mogą występować wiec napewno nic groźnego [emoji110][emoji3526] u mnie zawsze po owu i sporo więcej niż odrobina niestety [emoji2368]
Trzymam Cię za słowo!
Ja mieszkam za granica i nawet nie mam takiej możliwości. Miałam robiona kilka razy jak bylo podejrzenie ciąży pozamacicznej. I to tyle.P.s. Ja jeszcE bety nigdy nie robiłam