To odpuście i spadajcie na swój wątek, bez Was jest lepiej
reklama
Albi
Zaciekawiona BB
W naszym wypadku to 22 cykl starań. Badania oboje wzorowe, owulacje miałam równo w sylwestra, cykle 29 dniowe, wczoraj minął termin @, test negatywny choć w pierwszej ciąży negatywne testy miałam nawet po potwierdzeniu ciąży już u lekarza. Chyba przestałam się łudzić i czekam na @ strasznie mi źle z tym ale już straciłam nadzieję że się uda
blanny
Fanka BB :)
Ja zawsze spokojnie, grzecznie próbowałam uświadamiac... I co za każdym razem słyszałam? Że się WYMĄDRZAM. Że tylko CHODZĘ PO TEMATACH I SIĘ WYMĄDRZAM. Bo nie mam co robić w zyciu. Bo jak napiszę na czym polega cykl i że niemożliwe jest, że plamienie implantacyjne było tydzień temu i beta jest ujemna, ale to i tak ciąża - to jestem chamska, nie znam się, a chodze i się mądrze, bo ktoś tam ma już 25 cykl starań i miał 3 razy in vitro nieudane i wie lepiej niż ja, bo ja ***** wiem i ***** widziałam... No sorry. Zawsze starałam się być miła i grzecznie z empatią tłumaczyć i pisać, że to nie ciąża/nie plamienie implantacyjne/za wcześnie na test, a i tak byłam za to jechana. :/ Mam dość i już nawet teraz nie odpisuje w takich wątkach... Zostaną tam same dziewczyny, co piszą że tak, ta zgaga dzien po owulacji to na pewno ciąża!!!!!A czy uświadamianie mam okraszac buzkami, brokatem i kwiatkami? Wtedy będzie ok? Bo normalny wpis widzę jest nie na miejscu
Wiekszość z nas, nawet gruboskórnych, pisała rzeczowo i tłumacząc... Ja zawsze tak robiłam. A i tak byłam jechana. I zwyczajnie mam dość.
A i czytanie co chwila postów o tym, że ta sama osoba kolejny cykl z rzędu testuje już 6 dni dpo i przeżywa... I nie mozna nic jej nawet napisać, bo wyjdę na najgorszą!!! jest męczące. Ale i te nowe, co piszą, że są 1 dpo i już chca testować. Albo trzy dni dpo. To nie chodzi o to, że ktoś nie ma wiedzy. Ale ja zanim bym zapytala na forum o cokolwiekm, wykazałabym MINIMUM inicjatywy i najpierw poczytała w internecie, żeby nie wyjść na głupca... Po prostu. A jeśli raz bym zatestowała za wczesnie i ktoś by mnie uświadomił, to bym wyciągnęła z tego wnioski, zamiast kolejne cykle robić to samo, a przynajmniej nie przeżywałabym tego na forum ż eola boga jestem 4 dni dpo i to na pewno ciąża, co z tego że dwa poprzednie cykle myslałam to samo i nie była, teraz na pewno jest, jutro idę na bętę! Beta mi wyszła 0.69, a nie 0, wiec to na pewno ciąża, nieważne, że poniżej 5 nie ma ciązy, ale wyszło więcej niż 0, więc jest na pewno!!!! I dobra. Ale jak ja napisze komentarz z empatią i tłumacząc, że na pewno nie - to jestem od razu jechana i żywcem żarta. To ja niwdzę sensu w ogóle się odzywac... Po co?
blanny
A miałaś monitoring? Na pewno masz owulację? Drożność jajowodow też mialas? Kurczę... 22 cykle to już naprawde długo przy idealnych wynikach...W naszym wypadku to 22 cykl starań. Badania oboje wzorowe, owulacje miałam równo w sylwestra, cykle 29 dniowe, wczoraj minął termin @, test negatywny choć w pierwszej ciąży negatywne testy miałam nawet po potwierdzeniu ciąży już u lekarza. Chyba przestałam się łudzić i czekam na @ strasznie mi źle z tym ale już straciłam nadzieję że się uda
kasienka0891
Wasze zdrowie dziewczyny
za dwie kreseczki
za dwie kreseczki
Albi
Zaciekawiona BB
Tak, wszystko co mogliśmy zrobić, zrobiliśmy. Temp mierze codziennie i póki co dzień po spodziewanej miesiączce 37.4 ale boję się znów rozczarowaćA miałaś monitoring? Na pewno masz owulację? Drożność jajowodow też mialas? Kurczę... 22 cykle to już naprawde długo przy idealnych wynikach...
Kasialucky
Dziewczyny
Szkoda tylko Waszych nerwów...
Dziewczyny założyły grupę,
Niech mają
Ja lubie tu zaglądać, czytać i czasami coś naskrobać- wiec będzie fajnie jak mimo wszystko czasami te DIewczyny z zamkniętej grupy napiszą na tej otwartej w razie Pytań, problemów
Szkoda tylko Waszych nerwów...
Dziewczyny założyły grupę,
Niech mają
Ja lubie tu zaglądać, czytać i czasami coś naskrobać- wiec będzie fajnie jak mimo wszystko czasami te DIewczyny z zamkniętej grupy napiszą na tej otwartej w razie Pytań, problemów
Stosujecie w tym miesiącu jakieś 'wspomagacze'? Ananas na zagnieżdżenie, olej z wiesiołka na śluz? ja w tym miesiącu spróbuję znów z testami owulacyjnymi, ciekawe, czy coś mi pomogą. słyszałam o testach owulacyjnych w Rossmannie, domowe laboratorium czy coś takiego? Macie doświadczenia?
Kasialucky
W naszym wypadku to 22 cykl starań. Badania oboje wzorowe, owulacje miałam równo w sylwestra, cykle 29 dniowe, wczoraj minął termin @, test negatywny choć w pierwszej ciąży negatywne testy miałam nawet po potwierdzeniu ciąży już u lekarza. Chyba przestałam się łudzić i czekam na @ strasznie mi źle z tym ale już straciłam nadzieję że się uda
reklama
Albi
Zaciekawiona BB
Kupuje te z Rossmanna i weryfikując z badaniami u gin sprawdzają sięStosujecie w tym miesiącu jakieś 'wspomagacze'? Ananas na zagnieżdżenie, olej z wiesiołka na śluz? ja w tym miesiącu spróbuję znów z testami owulacyjnymi, ciekawe, czy coś mi pomogą. słyszałam o testach owulacyjnych w Rossmannie, domowe laboratorium czy coś takiego? Macie doświadczenia?
Podziel się: