Ja też, ja też urlop
Uważam, że te wszystkie gwiazdy, które myślą, że mogą sobie pozwolić kogokolwiek oceniać, zakazywać testów bo przecież JAK TAK MOŻNA, ŚWIAT SIĘ ZAWALI, we własnym towarzystwie, kiedy znają swoje temperamenty i wiedzą, że nikogo nie urażą, mogą wypisywać co im się żywnie podoba. Jeżeli natomiast chodzi o forum, które jest otwarte, wchodzą tu różne dziewczyny, z różnym doświadczeniem i chorobami, nie mają prawa wypisywać, że któraś jest niemądra bo przecież powinna nie tak a inaczej... Co innego jak się chce uzyskać opinie ale te gwiazdy mam wrażenie, że często same wywołują gównoburze i prowokują do złych emocji. Moim zdaniem to nawet nie chodzi o to, że one są gruboskórne czy jak one tam siebie opisują, nawet nie wiem, ale to po prostu chodzi o wychowanie, kulturę, pewne rzeczy się wynosi z domu. Mnie rodzice uczyli, że trzeba się szanować i nikogo nie mamy prawa oceniać, tym bardziej tutaj, kiedy się nie znamy na żywo.
No ale przecież to my jesteśmy te złe... Ah, najlepiej nie reagować, co niektóre nie będą miały okazji aby się wyżyć. I żeby było jasne, nie mowa tutaj o wszystkich, które na tym śmiesznym, prywatnym wątku są obecne, podejrzewam, że te, o których mowa to tutaj za moment mnie zjedzą.
Musiałam się wypowiedzieć bo też mnie to strasznie irytuje, kiedy ktoś myśli, że może sobie pozwolić na więcej bo przecież jest tutaj od 100 lat.
Dziewczyny, nie reagujemy, nie dajemy się sprowokować bo musimy dbać o ciśnienie i nerwy, jeżeli chcemy ujrzeć dwie krechy.
Wysyłam pozytywną energię