reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Kim ty jesteś żeby mówić co ma zostać a co nie? Dużo dziewczyn korzysta z tego wątku więc nie decyduj za większość
Czekaj, czekaj... 🤔 Ja decyduje za większość ale Ty już nie, że mamy stąd znikać? I się nie udzielać? Ciekawe 🤔 to kim Ty jesteś żeby dyktować kto może tu pisać, a kto nie? 🤔

Moj cykl po poronieniu trwał 36 dni 🥺 Ostatni cykl był 26 dni i dziś też jestem w 26dc ale przypuszczam że teraz będzie dłuższy bo owu wychodzi z wykresu później o 3 /4 dni niż miesiąc temu.

Dzięki, mój gin kazał brać tylko leki na stymulację owulacji bez dupka czy luteiny, mówił że nie widzi potrzeby 🙈 No więc go slucham choć mam pudło luteiny i dupka w domu, ale owu mam raz w 13 raz w 17dc więc bez monitoringu nie wiedzialabym kiedy brać a wykres robię pierwszy raz teraz.
A Ty nadal z luteiną?

O ja tez na stymulowanym bez proga dodatkowego a tak się zastanawiałam, bo większość coś dostaje. A badałaś proga po owu? Bo mi lekarz kazał, ale wyszedł ładny to chyba dalej nic nie da. W środę mam monitoring.

Ja myślę że po takich wiadomościach to większość ma już dość tego wątku, który w tym momencie jest bezsensowny. Po co dawać niektórym dziewczynom fałszywą nadzieję. Wszyscy tak najeżdżacie na @HeraUnique a tak naprawdę jak macie problem z temperatura to wszystkie do niej lecicie. Ktoś wam powie inaczej niż jest w waszej główce i już obraza majestatu. To forum jak nazwa wskazuje jest ogólne i każdy ma do niego takie samo prawo. Dziewczyny tu patrzą aby rozwiązywać swoje problemy a nie czytać czyjeś komentarze kto tu może być a kto nie 🙉

reklama
Ja myślę że po takich wiadomościach to większość ma już dość tego wątku, który w tym momencie jest bezsensowny. Po co dawać niektórym dziewczynom fałszywą nadzieję. Wszyscy tak najeżdżacie na @HeraUnique a tak naprawdę jak macie problem z temperatura to wszystkie do niej lecicie. Ktoś wam powie inaczej niż jest w waszej główce i już obraza majestatu. To forum jak nazwa wskazuje jest ogólne i każdy ma do niego takie samo prawo. Dziewczyny tu patrzą aby rozwiązywać swoje problemy a nie czytać czyjeś komentarze kto tu może być a kto nie 🙉
True 🙏🙏🙏🙏🙏 dałam się ponieść☺️ nie do tego ten wątek jest 😊

Do góry