reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Czekaj, czekaj... Ja decyduje za większość ale Ty już nie, że mamy stąd znikać? I się nie udzielać? Ciekawe to kim Ty jesteś żeby dyktować kto może tu pisać, a kto nie?Kim ty jesteś żeby mówić co ma zostać a co nie? Dużo dziewczyn korzysta z tego wątku więc nie decyduj za większość
kasienka0891
To tylko Twoje odczucieJestem dokładnie taka sama tylko tam mnie nikt nie denerwuje [emoji6]
Gryfin
No przecież to był Twój wybór żeby utworzyć własny wątek i tam się udzielaćCzekaj, czekaj... Ja decyduje za większość ale Ty już nie, że mamy stąd znikać? I się nie udzielać? Ciekawe to kim Ty jesteś żeby dyktować kto może tu pisać, a kto nie?
Carry88
Moderator
Moj cykl po poronieniu trwał 36 dni Ostatni cykl był 26 dni i dziś też jestem w 26dc ale przypuszczam że teraz będzie dłuższy bo owu wychodzi z wykresu później o 3 /4 dni niż miesiąc temu.
Dzięki, mój gin kazał brać tylko leki na stymulację owulacji bez dupka czy luteiny, mówił że nie widzi potrzeby No więc go slucham choć mam pudło luteiny i dupka w domu, ale owu mam raz w 13 raz w 17dc więc bez monitoringu nie wiedzialabym kiedy brać a wykres robię pierwszy raz teraz.
A Ty nadal z luteiną?
O ja tez na stymulowanym bez proga dodatkowego a tak się zastanawiałam, bo większość coś dostaje. A badałaś proga po owu? Bo mi lekarz kazał, ale wyszedł ładny to chyba dalej nic nie da. W środę mam monitoring.
Tak jak Twoje odczucie to tylko Twoje odczucie [emoji2356][emoji2368]
To tylko Twoje odczucie [emoji6]
HeraUnique
Utworzyłam grupę na prośbę dziewczyn bo nie potrafiły. I się tam udzielam. Ale to Ty piszesz, żebym już się tu nie udzielała... Bo tam pisze. Czyli co? Podwójne standardy stosujesz?No przecież to był Twój wybór żeby utworzyć własny wątek i tam się udzielać
kasienka0891
Dokładnie, ja tylko napisałam ze tak uważamTak jak Twoje odczucie to tylko Twoje odczucie [emoji2356][emoji2368]
Lily2389
Ja myślę że po takich wiadomościach to większość ma już dość tego wątku, który w tym momencie jest bezsensowny. Po co dawać niektórym dziewczynom fałszywą nadzieję. Wszyscy tak najeżdżacie na @HeraUnique a tak naprawdę jak macie problem z temperatura to wszystkie do niej lecicie. Ktoś wam powie inaczej niż jest w waszej główce i już obraza majestatu. To forum jak nazwa wskazuje jest ogólne i każdy ma do niego takie samo prawo. Dziewczyny tu patrzą aby rozwiązywać swoje problemy a nie czytać czyjeś komentarze kto tu może być a kto nie
reklama
HeraUnique
True dałam się ponieść nie do tego ten wątek jestJa myślę że po takich wiadomościach to większość ma już dość tego wątku, który w tym momencie jest bezsensowny. Po co dawać niektórym dziewczynom fałszywą nadzieję. Wszyscy tak najeżdżacie na @HeraUnique a tak naprawdę jak macie problem z temperatura to wszystkie do niej lecicie. Ktoś wam powie inaczej niż jest w waszej główce i już obraza majestatu. To forum jak nazwa wskazuje jest ogólne i każdy ma do niego takie samo prawo. Dziewczyny tu patrzą aby rozwiązywać swoje problemy a nie czytać czyjeś komentarze kto tu może być a kto nie
Podziel się: