reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

reklama
Zrobiłam dziś pierwszy w życiu test owulacyjny. Kłuje mnie po prawej stronie dziś więc zrobiłam mimo że to dopiero 8dc [emoji44] Jest kreska znaczy się owulacja jest blisko czy ta kreska ma być jakaś inna ? Bardziej niż o celowanie z seksem chodzi mi o to czy mam już odstawić wiesiołek i Clexane wbijać bo mam zalecaną od okolic owu. Help.
20210112_154053.jpeg

Dziewczyny też macie takie skoki nastrojów? Ja miesiąc temu byłam przekonana, że się udało, bolał mnie jajnik, piersi... wyobrażałam sobie już ciążę, obliczałam termin porodu 🙈 w tym miesiącu jest odwrotnie - jestem przekonana, że się nie udało a @ dopiero za tydzień... jestem sfrustrowana i mam dość. Myślę już o następnym cyklu. Chciałabym nabrać dystansu i nie myśleć, ale to się dzieje samo z siebie. Istna sinusoida
Myślę ze to jest silniejsze od nas i przynajmniej na początku starań ciężko jest olewać jakiekolwiek objawy i się nie nakręcać..

To mój pierwszy cykl kiedy coś "wyszło" miałam cykle bezowulacyjne i leczenie nic nie dawało, zmieniłam leczenie itp. To moje pierwsze badanie beta w życiu więc jeszcze nie znam się na tym, przepraszam :(
Nie przejmuj się, kto pyta nie błądzi ☺️ tak beta powyżej 5 (zależy od przyjętych norm w laboratorium) oznacza ciążę 😉 gratuluję ☺️

reklama
Dostałam 200 ml intralipidu I 1000 ml soli fizjologicznej. 3 godziny to trwało (bo zagryzłam zęby i udawałam że mnie nie piecze ręka bo szybko kapie) [emoji12] Ale nie chciałam pół dnia tam siedzieć.

W poniedziałek ginekolog i to będą okolice owulacji. Pierwszy cykl starań z zielonym światłem po poronieniu. Myślę optymistycznie (dziś- czasami mam jeszcze trudne momenty i wiem że będą się zdarzać ale akceptuję to, biorę się w garść i robię co nalezy).
Silna jesteś, podziwiam Cię i jestem z Tobą myślą, by wszystko się udalo

Do góry