reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny, tez macie partnerów/mężów których libido jest bliskie 0? Mój mąż już jakiś czas jakby wogole nie interesował się seksem... ja mam o wiele większe libido. Nie mówię o seksie codziennie, ale chociaż 1-2 razy w tygodniu. Jemu pasuje raz na miesiąc albo wogole 😔 i nie mówcie tu o staraniach ze może czuje presję... tak było juz przed staraniami.

Witam w tej samej sytuacji 😉 dzisiaj temperatura już naprawdę na niskich, do tego czuję lekkie skurcze, więc okres też już za rogiem 😉 oby tylko dostać dzisiaj tak jak pierwotnie "było w planie" 🙄
Daj znać jeśli przyjdzie lub jeśli nie przyjdzie i będziesz testować 😉 mimo wszystko trzymam kciuki żeby to była ciąża ✊ któreś z Nas musi się udać w tym tygodniu 😅

Dziewczyny, tez macie partnerów/mężów których libido jest bliskie 0? Mój mąż już jakiś czas jakby wogole nie interesował się seksem... ja mam o wiele większe libido. Nie mówię o seksie codziennie, ale chociaż 1-2 razy w tygodniu. Jemu pasuje raz na miesiąc albo wogole 😔 i nie mówcie tu o staraniach ze może czuje presję... tak było juz przed staraniami.
Kup MACE w proszku i dodawaj do posiłków ;) mojemu mężowi znacząco wzrosło libido :)

Dziękuje, jak na początku mi skakał jak wariat to myslalam że coś robię źle ale teraz już jest coraz lepiej. Ten cykl mierze w ustach temu takie różnice w temp, następny cykl mam zamiar w pochwie choć też boje się że go nie uslysze jak będzie pikac że już 🤣 A Ty gdzie mierzysz? Wcześniej uwazalam że to glupota mierzyć te temp a teraz mi się podoba, mój pierwszy cykl kiedy mierze w życiu :-)
Mierzę w ustach, bo moja córka przybiega rano do nas do łóżka i mnie wtedy budzi🙂 w pochwie odpada. Mój wykres na razie góry i doliny. Ale jutro mam ginekologa, to się okaże czy jestem przed owulacja czy po👍

A rozmawialiście kiedyś o tym? Mówił dlaczego tak jest? Mój mąż zawsze miał bardzo wysokie libido, spadło mu tak z 2 lata temu kiedy miał problemy w pracy i chorował na nerwicę z początkami depresji, kiedy się wyleczył libido wróciło ale już nie takie wysokie jak przed chorobą. My w miesiącu kochamy się tak max 12 razy, ale są też takie miesiące kiedy 6 i to też jest ok 😉

A rozmawialiście kiedyś o tym? Mówił dlaczego tak jest? Mój mąż zawsze miał bardzo wysokie libido, spadło mu tak z 2 lata temu kiedy miał problemy w pracy i chorował na nerwicę z początkami depresji, kiedy się wyleczył libido wróciło ale już nie takie wysokie jak przed chorobą. My w miesiącu kochamy się tak max 12 razy, ale są też takie miesiące kiedy 6 i to też jest ok 😉
Tak , rozmawialiśmy już kilka razy o tym i zawsze mówi, ze nie wie dlaczego, ze po prostu mu się nie chce. Stresującej pracy nie ma, wiec to odpada. Ogólnie jest w porządku, śmieje się i jest zadowolony, ale coś jednak jest nie tak.

reklama
Kup MACE w proszku i dodawaj do posiłków ;) mojemu mężowi znacząco wzrosło libido :)
Wątpię ze będzie chciał brać jakieś specyfiki, "bo jak to, przecież on jest facetem i nie potrzebuje wspomagaczy" 🤦‍♀️ A ja nie będę po cichaczu mu czegoś dodawała skoro nie chce, bo mnie jeszcze kiedyś przyłapie i będzie 🤣🙈

Do góry