reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Tak jak Zuza napisała - musisz przekręcić telefon o 90 st i z powrotem przekręcić i już pojawia się suwak [emoji1] ta galeria wykresów lubi wariować.
Nie dziala [emoji51]
Screenshot_20210111-200708_OvuFriend.jpeg

reklama
Ja dopiero teraz w okresie owulacji więc na razie intensywnie działamy , ciekawe co przyniesie końcówka stycznia [emoji13] co prawda nie mierzę temperatury, nie badam szyjki, ale z wcześniejszym monitoringiem zgadzały mi się objawy, śluz i samopoczucie więc jadę na czuja [emoji38][emoji16] jak Bóg da [emoji6] chociaż z moim tyłozgięcie i słabymi wynikami męża powinnam wszystko sprawdzać aby wbić się w moment, ale liczę na to że głupi to ma szczęście [emoji16][emoji16]
Wczoraj 30 min miednica na łóżku, głowa na podłodze [emoji23][emoji23] dziewczyny z tylozgieciem też aż tak szalejecie? [emoji126]
Teoretycznie też powinnam się testować w te dni, ale jakoś spisuję ten cykl na straty... aplikacja wskazała owulację 6 stycznia i tak też czułam, ale śluz jak na owulację pojawił się też od 9-10 stycznia i wtedy również rozłożyło mnie zapalenie zatok... @ ma się pojawić 21.01, znając życie przestawi się o kilka dni :/ żałuję, że nie mierzyłam temperatur, miałabym już jakiś obraz sytuacji :(

Ja dopiero teraz w okresie owulacji więc na razie intensywnie działamy , ciekawe co przyniesie końcówka stycznia [emoji13] co prawda nie mierzę temperatury, nie badam szyjki, ale z wcześniejszym monitoringiem zgadzały mi się objawy, śluz i samopoczucie więc jadę na czuja [emoji38][emoji16] jak Bóg da [emoji6] chociaż z moim tyłozgięcie i słabymi wynikami męża powinnam wszystko sprawdzać aby wbić się w moment, ale liczę na to że głupi to ma szczęście [emoji16][emoji16]
Wczoraj 30 min miednica na łóżku, głowa na podłodze [emoji23][emoji23] dziewczyny z tylozgieciem też aż tak szalejecie? [emoji126]
o boziu ja aż tak sie nie wyginam, a może powinnam, ja czasami nogi na zagłówek albo ścianę

reklama
Do góry