Gwiazdka94
Fanka BB :)
Wiem w poprzednim cyklu wcinalam ananasa, w tym kupilam tabletki, ale nie wiem kiedy zaczac je braca to ponoć ta twarda część że środka trzeba jeść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem w poprzednim cyklu wcinalam ananasa, w tym kupilam tabletki, ale nie wiem kiedy zaczac je braca to ponoć ta twarda część że środka trzeba jeść
taaa polecal mi ktos kiedys, nie probowalam i zalowalam czulam sie jakby ktos na zywca kroil mi sutek....o boziu serio? spróbuję bo początki byly masakra, moj mały źle łapał za płytko, kazano mi machać sutkiem aż otworzy pyszczek szerzej
ja do końca się nie znam, ale dziewczyny coś.pisaly że po owu kilka dniWiem w poprzednim cyklu wcinalam ananasa, w tym kupilam tabletki, ale nie wiem kiedy zaczac je brac
ja do końca się nie znam, ale dziewczyny coś.pisaly że po owu kilka dni
Dostaje powiadomienia na meila już odpisałamNapisalam do ciebie na priv, apropo specyfików, boje się że nie zauważysz
Tez o tym słyszałamHartuj cycki w 8 mc podobno trzeba szorstka strona gabki
A na co ten ananas?W ktorym dpo zaczynacie wcinac ananasa?
Według mnie całkiem ładneEndometrium po stwierdzonej owulacji 11.6 mm dobre czy nie?
Hartuj cycki w 8 mc [emoji14] podobno trzeba szorstka strona gabki
Jak Ty ciągle tak późno chodzisz spać, to możesz go częściej budzić. Przynajmniej nie będzie Cię po nocy ganiał, że jeszcze sprzątasz, a nie leżysz w łóżku [emoji16]