reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Hej, powiedzcie mi proszę, czy Wasi partnerzy biorący fertilman plus mówili o jakichś skutkach ubocznych/zmianach, które odczuli zaczynając kuracje?
Mój mąż bierze to dopiero 3 dzień, a póki co czuje lekkie perturbacje żołądkowe i zmienił mu się zapach potu na bardziej intensywny 🙈😂

reklama
Siemka dziewczyny! Staram sie byc na bierząco, ale wy szybkie jesteście 2 h mnie nie było i tyle stron! Gratki dla tych co maja 2 kreseczki.

ja czekając na @lub 2 kreski i badania w klinice na głowę dostaje. Jak zaraz po owi dziwnie sie czułam tak teraz nic a nic troszkę jajniki ciągną ale to naprawdę nic w porównaniu z bólem jakies 4 dni po owulacji, piersi eee tez jakoś nie bolą trochę sutki zaswędzia troszkę sa cięższe ale szału nie ma. I juz nie wiem czy brak objawów to dobra oznaka ja serio na głowę niedługo dostanę! ( dziaiaj jest 24dc, cykle mam 28-30) 1,5 starań i jedno wczesne poronienie w 7tc w wakacje.
Mnie od zawsze boli wszystko na @ już od 3dpo. W tym cyklu bylo całkiem inaczej, nie bolało nic, była kompletna cisza. Też ciągnęły mnie jajniki, też swędziały sutki i też piersi były cięższe. W dodatku po terminie @ dostałam pierwszy raz w życiu różowych plamień, temp była cały czas na wyższych. No i oczywiście to wszystko zwiastowało tyle co jedno wielkie NIC. Wredna @ przyszła, spóźniona o 2 dni ale przyszła. Już nigdy więcej nie będę brać do siebie żadnej nowej rzeczy, która pojawia się po owu, bo to u mnie znaczy nic więcej jak tylko nadchodzący okres [emoji19]

Hej, powiedzcie mi proszę, czy Wasi partnerzy biorący fertilman plus mówili o jakichś skutkach ubocznych/zmianach, które odczuli zaczynając kuracje?
Mój mąż bierze to dopiero 3 dzień, a póki co czuje lekkie perturbacje żołądkowe i zmienił mu się zapach potu na bardziej intensywny 🙈😂
Mój dopiero dzisiaj zaczął

Nie, mój nie miał żadnych skutków ubocznych 🤷‍♀️

Mnie od zawsze boli wszystko na @ już od 3dpo. W tym cyklu bylo całkiem inaczej, nie bolało nic, była kompletna cisza. Też ciągnęły mnie jajniki, też swędziały sutki i też piersi były cięższe. W dodatku po terminie @ dostałam pierwszy raz w życiu różowych plamień, temp była cały czas na wyższych. No i oczywiście to wszystko zwiastowało tyle co jedno wielkie NIC. Wredna @ przyszła, spóźniona o 2 dni ale przyszła. Już nigdy więcej nie będę brać do siebie żadnej nowej rzeczy, która pojawia się po owu, bo to u mnie znaczy nic więcej jak tylko nadchodzący okres [emoji19]
Nie ma sensu się nakręcać jakimiś objawami, bo to mogą być tylko wymysły wyimaginowane przez nasz mózg z powodu silnej chęci zajścia w ciąże 🤷🏻‍♀️ Później tylko dochodzi do rozczarowania, a każdy kolejny cykl powoduje jeszcze większą presję...i choć sama staram się już jakiś czas to podchodzę do tego na luzie, jak wszystko ze sobą zewspółgra w odpowiednim momencie i czasie to na pewno każda z nas zobaczy upragnione ⏸ jak to moja mama mówi - każdemu z nas jest coś pisane, także dziewczęta głowy do góry ❤️ i w najbliższym cyklu może warto by było skupić się na przyjemności ze zbliżenia, a nie jakbyście chciały ugościć cała armię na obiad 😜

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wczoraj czytałam artykuł o zgłaszanych problemach z cyklami owulacjami ze zmianami w PMS że kobiety nagle dostają okresu a są po menopauzie, że mimo brania tabletek też się wszystko rozjeżdża i w tej dużej mierze przyczyną u przebadanych kobiet, które zgłaszały zmiany których do tej pory nie bylo chorowały na covida. Badają obecnie jakie jeszcze zmiany w naszych organizmach sieje covid.

Ostatnia edycja:
Do góry