reklama
Kasialucky
Fanka BB :)
Ja tez mam pytanie - bo teraz zaczynam się zastanwiac i sama nakręcać
W 22 dc badałam progesteron i wyszedł 6,44- to dobry wynik ?
A ile to było dni po owulacji?
Ja tez mam pytanie - bo teraz zaczynam się zastanwiac i sama nakręcać [emoji853]
Kasialucky
7A ile to było dni po owulacji?
Teoretycznie wynik powyżej 10 może dać nam jakieś przypuszczenie, że do owulacji doszło, ale wiemy, też że może być i 15 i owu nie być, a i przy 5 dziewczyny miały potwierdzona monitoringiem [emoji2272][emoji2296] czyli w sumie nic nam nie mówi [emoji23]
ja bym się skupiła na normach laboratorium. Wiadomo najwiecej powie ci gin, ale jak jesteś mniej więcej w połowie przedziału dla swojego wieku to powinno być okDziewczyny podpowiecie co o tym myśleć?
Normy w tym labo są widzę zupełnie inne niż te wartości 1-3, o których tu mówimy [emoji2296]Zobacz załącznik 1224111
Gin 15.01 [emoji16] ale babska ciekawość zżera [emoji23]
ja bym się skupiła na normach laboratorium. Wiadomo najwiecej powie ci gin, ale jak jesteś mniej więcej w połowie przedziału dla swojego wieku to powinno być ok
Malwina_Malina
Siemka dziewczyny! Staram sie byc na bierząco, ale wy szybkie jesteście 2 h mnie nie było i tyle stron! Gratki dla tych co maja 2 kreseczki.
ja czekając na @lub 2 kreski i badania w klinice na głowę dostaje. Jak zaraz po owi dziwnie sie czułam tak teraz nic a nic troszkę jajniki ciągną ale to naprawdę nic w porównaniu z bólem jakies 4 dni po owulacji, piersi eee tez jakoś nie bolą trochę sutki zaswędzia troszkę sa cięższe ale szału nie ma. I juz nie wiem czy brak objawów to dobra oznaka ja serio na głowę niedługo dostanę! ( dziaiaj jest 24dc, cykle mam 28-30) 1,5 starań i jedno wczesne poronienie w 7tc w wakacje.
ja czekając na @lub 2 kreski i badania w klinice na głowę dostaje. Jak zaraz po owi dziwnie sie czułam tak teraz nic a nic troszkę jajniki ciągną ale to naprawdę nic w porównaniu z bólem jakies 4 dni po owulacji, piersi eee tez jakoś nie bolą trochę sutki zaswędzia troszkę sa cięższe ale szału nie ma. I juz nie wiem czy brak objawów to dobra oznaka ja serio na głowę niedługo dostanę! ( dziaiaj jest 24dc, cykle mam 28-30) 1,5 starań i jedno wczesne poronienie w 7tc w wakacje.
Co prawda sama jeszcze nie robiłam tego badania, ale wcześniej czytałam właśnie o podobnych normach jak w Twoim labo (pamietam, że dla mnie było max ok 7).Dziewczyny podpowiecie co o tym myśleć?
Normy w tym labo są widzę zupełnie inne niż te wartości 1-3, o których tu mówimy [emoji2296]Zobacz załącznik 1224111
reklama
V
vik_gosc
Gość
Tak robiłam i wszystko OkA robiłaś kiedyś monitoring? Sprawdzałaś czy w ogóle masz owulacje?
Podziel się: