reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

dzięki, mam do ciebie jeszcze jedno pytanie bo pamiętam że miałaś cykl bezowulacyjny, też tak czułaś mocno jajniki po mimo braku owu? ja czuję je mocno od dnia kiedy zaczęłam ta borowinę, pozniej dzień 16-17dc kiedy były oznaki owu na maksa, ale temp nie wzrosła i od tamtej pory codziennie czuje raz mocniej raz słabiej trochę inaczej niż w owu, ale jednak dzisiaj 26dc
Tak, bolały mnie jakbym owu miała 😅 pracowały nad czymś, ale owu nie miałam na bank bo temp na to nie wskazywała 😉 plus ginekolog powiedział,ze nikłe szanse na owu w tym cyklu. Ale pamiętaj, że nie jesteśmy maszynami 😉 różne przypadki są 😊

reklama
Cześć dziewczyny, miłego dnia Wam życzę [emoji847]

@Emma28 wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, kolejnego cyklu już bez @[emoji320][emoji322]

Dziewczynom, które zobaczyły II kreski gratuluję [emoji6]

Mam pytanie do dziewczyn, które mają stwierdzone IO, czy badania w tym kierunku zasugerowali Wam lekarze czy same drążyłyście temat? Jakie badania najlepiej zrobić, żeby potwierdzić bądź wykluczyć?
Ja trafilam na taka ginekolog, ktora tylko widzac, ze jestem otyla od razu przepisala mi metformine... Nie mylila sie z diagnoza, ale na Boga nie robi sie na oko takich rzeczy [emoji19] kolejna lekarka zlecila mi trzy punktowa krzywa glukozowo-insulinowa I wyszlo

reklama
Do góry