reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Dzień dobry, przywitam się i tutaj oficjalne bo póki co was tylko podczytuje i gratuluję wszystkim II kresek 😍 Miałam nadzieję, że trafię tutaj jednak natura miała inne plany 😉 mam nadzieję, że uda się nam wszystkim do końca roku mieć piękne brzuszki. U mnie owu za tydzień, w tym cyklu wracam do testów owu i będę nadal mierzyć temperaturę żeby mieć podgląd. Udało mi się umówić wizytę do gina na nfz na luty więc pewnie zrobię jakieś badania w 3dc i zobaczymy jak to tam wygląda. Narazie skupiam się na sobie, chociaż już dość mam siedzenia w domu a narazie ciężko jest z jakąkowiek praca a narazie najwcześniejszy staż mam dogadany na marzec...

Kalendarzyk pokazuje na 16dc
Jeżeli jesteś 10-11 dni po owulacji to może coś wyjść, ale raczej nie wyjdzie, dlatego lepiej jest poczekać do 14 dni po owu, więc wstrzymaj się jeszcze z 3 dni. Tym bardziej, że jak rozumiem opierasz termin owu tylko na kalendarzyku, więc na dobrą sprawę mogła być chociażby 2 dni później.

reklama
Ja miałam w 26 dc [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale dla sportu jak kto lubi żeby mu troszkę krwi upuścić to wszystko można [emoji2272][emoji2296]
No ja tak właśnie dziś zrobiłam sobie test 9dpo i nie pokazała mi się żadna kreska, wiec można powiedzieć, ze mam ciąże na minusie🤣

Do góry