reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Ja 2 lata temu miałam 78😱 zaczęłam stosować deficyt kaloryczny (jadłam około 1400/1500kcal) jadłam wszystko ale z umiarem, dołożyłam trochę więcej ruchu i powoli chudłam, aż doszłam do 65 i teraz pozostaje mi zwiększyć ilość ruchu żeby dojść do 63😁
:D no ja tez... mack i 5 piw wcale kaloryczne przedwczoraj nie byly :D ale musialam zechlac pale jak uslyszalam najpierw ze mam bardzo bardzo bardzo wspaniale wyniki z biopsji, ale to czy bede sie starac zalezy od cytologii :D zaczynam cierpiec na wkurwice.

reklama
Dziękuje bardzo! [emoji175][emoji847][emoji4] Boje się, że ten test jest jakiś zepsuty[emoji3064] Nie mogę uwierzyć w to. Znalazłam w worku testów owulacyjnych drugi. Czyli były dwa wolne. A miałam je zamiar użyć gdzieś za pół roku.
Gratuluję!!! [emoji3590][emoji7] Wspaniałych i nudnych 9 miesięcy [emoji3590] opowiedz nam jak to było w tym cyklu

Teraz mam tak... W tle widać skąd mój nick 😁

Załączniki

• IMG_20201224_213309.jpg
    IMG_20201224_213309.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 130
reklama
Dziękuje! [emoji4][emoji847] Teraz czeka mnie chyba najważniejsze sprawdzenie... dwie bety w Diagnostyce. Znowu ta radość pomieszana ze stresem wróciła... tak jak te pare cykli wstecz.
Na spokojnie. Będzie wszystko dobrze. Nie możesz myśleć inaczej! Pamiętaj, że myślami przyciągasz 💁‍♀️ zobaczysz będzie wszystko dobrze❤️

Do góry