Nie nakręcam się za bardzo, bo bardzo słabo widać, nie są to grube kluchy, ale w pierwszej miałam ciut bardziej widoczną. No i to mi dało trochę nadziei brzuch boli jak na okres, ale no zobaczymy.. Zaczyna się identycznie jak przy pierwszejsuper wieści z samego rana! Tak ma być! Trzymam kciuki
reklama
Lilka92
Fanka BB :)
Cześć, jestem w bardzo podobnej sytuacji, rok starań minie w marcu, wg mojej gin jestem ksiazkowa, mój mąż przebadany, również zdrowy, a fasolki brak. Obecnie drugi cykl mam stymulowany Clo i duphaston, jeżeli w tym cyklu nie zaskoczy to drożność będę miałaHej dziewczyny, czy można dołączyć do Was? My staramy się około roku tak mniej więcej i już nie mam powoli siły. Teraz zaczęłam pierwszy cykl z ziołami Ojca Sroki i zobaczymy.. Chociaż nic niby mi nie jest - hormony w normie, estradiol bardzo wysoki,ale jeszcze na granicy normy. Owulacja jest, miałam monitoring. Nawet brałam CLO, ale wtedy pęcherzyk nie pękał i robiła się torbiel. Myślę jeszcze o drożności jajowodów
Sił brakuje nie powiem, ale każdy dojdzie do etapu, że zaczynasz żyć życiem ja właśnie zaczynam
Trzymam kciuki, żebys tu długo nie zagościła i pokazała nam piękne II kreseczki
Lilka92
Super, naprawdę miło zacząć dzień od takich wieściNie nakręcam się za bardzo, bo bardzo słabo widać, nie są to grube kluchy, ale w pierwszej miałam ciut bardziej widoczną. No i to mi dało trochę nadziei brzuch boli jak na okres, ale no zobaczymy.. Zaczyna się identycznie jak przy pierwszej
AniaL92
Hej dziewczyny dziś 2 dc, wczoraj złość na cały świat i dzień do dup... Ale dzis już ok, przetrawiłam porażkę.
@natka2307 życzę pozytywnej bety i czekamy na wyniki
@natka2307 życzę pozytywnej bety i czekamy na wyniki
Smaily
A badanie nasienia? Może tu jest coś do poprawy?Hej dziewczyny, czy można dołączyć do Was? My staramy się około roku tak mniej więcej i już nie mam powoli siły. Teraz zaczęłam pierwszy cykl z ziołami Ojca Sroki i zobaczymy.. Chociaż nic niby mi nie jest - hormony w normie, estradiol bardzo wysoki,ale jeszcze na granicy normy. Owulacja jest, miałam monitoring. Nawet brałam CLO, ale wtedy pęcherzyk nie pękał i robiła się torbiel. Myślę jeszcze o drożności jajowodów
E
Em82
Gość
Hejka dziewczyny [emoji173] dziś temp spowrotem skoczyła w górę, @ nie ma, spóźnia się 2 dni. Wszelkimi siłami powstrzymałam się od zrobienia testu. Zrobię go jutro w 14 dpo[emoji1695][emoji1695][emoji1317]
AniaL92
No to trzymam bardzo mocnoHejka dziewczyny [emoji173] dziś temp spowrotem skoczyła w górę, @ nie ma, spóźnia się 2 dni. Wszelkimi siłami powstrzymałam się od zrobienia testu. Zrobię go jutro w 14 dpo[emoji1695][emoji1695][emoji1317]
Z całych sił!Hejka dziewczyny [emoji173] dziś temp spowrotem skoczyła w górę, @ nie ma, spóźnia się 2 dni. Wszelkimi siłami powstrzymałam się od zrobienia testu. Zrobię go jutro w 14 dpo[emoji1695][emoji1695][emoji1317]
kara86
zapomniałam o tym, też tak miałam wilcze napady od samego ranaU mnie przy każdej ciazy- jeszcze zanim zrobiłam test- burczenie w brzuchu. Śniadanie jem koło 9:30 nawet jak wstanę o 6. A tu tylko otworzyłam oczy i burczenie ze wstyd do pracy iść w takim stanie
reklama
Kasialucky
To trzymamy kciukiWitam również z rana powiem Wam, że .. Czekam na betę. Rano zrobiłam szybciej test, niż planowałam, ale się tak kiepsko wczoraj czułam jakoś. Wyszła meeega blado kreska, ale ja widzę. No i Mąż, co raczej mnie zdziwiło, bo dla niego albo coś jest albo nie ma a tu stwierdził, że 'noooo, coś trochę widać'
Podziel się: