reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Zawsze obsikuje się po same pachy [emoji23][emoji23][emoji23]
Pocieszam się, że to trening przed zmianą pieluch. Wtedy mocz i kal na rękach będzie codziennością [emoji23] i o dziwo nie mogę się tego doczekać [emoji2368][emoji2296][emoji23]
Nie chce mi się sikać do tego kubka, znowu sobie obsikam rękę po łokieć [emoji28] Wolałabym, żeby @ po prostu przyszła, a nie czekała na biały test [emoji38]

reklama
Zaraz mnie zjecie ale jakby co to nie podpuszczaj Cię- nie zeobisz tego [emoji2957]
Boje się testować, nie chce zobaczyć jednej kreski. W każdym poprzednim cyklu nawet nie miałam szansy zatestować, zawsze @ była pierwsza. A teraz cisza jak nigdy w życiu...nic się nie dzieje. Zobaczę rano jaka będzie temp, jeśli znów spadnie to nie będę testować.

Wujek Google pomógł, jednak nie chodzi o rozmiar.

Pęcherzyki antralne to pęcherzyki w jajnikach o średnicy 2-8 mm, które są gotowe do wzrostu pod wpływem naturalnych gonadotropin produkowanych przez przysadkę mózgową. W trakcie wzrostu pęcherzyki antralne stają się pęcherzykami dominującymi, a w nich dojrzewają komórki jajowe.
2 pęcherzyki to już jest dużo, dlatego lekarz tak powiedział. 18mm to pęcherzyk dominujący i pewnie on pęknie. Gdybyś miała 14 pęcherzyków na jednym i 18 na drugim to było by kiepsko...

reklama
Zawsze obsikuje się po same pachy [emoji23][emoji23][emoji23]
Pocieszam się, że to trening przed zmianą pieluch. Wtedy mocz i kal na rękach będzie codziennością [emoji23] i o dziwo nie mogę się tego doczekać [emoji2368][emoji2296][emoji23]
Nie miałam nigdy problemu z siku czy kupą córki, a nie raz kupa jej kołnierzem wychodziła (kto już ma dziecko to wie o czym mówią, a kto nie, to się dowie w przyszłości). Ale ze swoim siku mam na moich rękach problem 🤣🤣

Do góry