reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Ale powiem wam że się strasznie boję. Najbardziej dziwi mnie fakt tak wcześnie wykrytej ciąży bo @ powinnam mieć w ten piątek. Dziś jest 25 dc bodajże. Żeby to nie znaczyło nic złego. Już raz cierpiałam. Nie chciałabym przechodzić przez to jeszcze raz. Ale i tak ogromnie się cieszę. 😍😍

Dziewczyny trochę zmienię temat, bo już drugi dzień mam tak intensywne sny, że masakra... Z piątku na sobotę śnił mi się straszny koszmar, tak realistyczny, że się przebudziłam, a dzisiaj śniło mi się, że mi mleko wycieka z piesi i normalnie tak realistycznie to czułam podczas snu, że masakra (dzieciate wiedzą o jakie uczucie mi chodzi 😝) i jak zaczęło mi to mleko wyciekać, to już wiedziałam, że jestem w ciąży... Matko, już mi to na psychikę siada 😂
Dawno mnie nie było bo zaniechałam na jakiś czas starania, poczytałam co jakiś czas żeby zobaczyć co u Was słuchać.
Dziś postanowiłam się odezwać.

Co do snów to mi od dwóch śnią się niemowlęta. W jednym najpierw na rękach trzymałam chłopca noworodka a jak spojrzałam znów to była to dziewczynka( na pewno nie było to moje dziecko) Była taka śliczna, a ja nie wiem dlaczego ale bardzo się o nią bałam i przytulałam jakby miał mi ją ktoś zabrać lub skrzywdzić.

Dziś śniła mi się znów dziewczynka i tym razem była moja, ale znów się i nią jakoś dziwnie bałam, nawet rano obudziłam się z dziwnym niepokojenie i bardzo mocno bijącym sercem.
Te sny czasem potrafią namieszać w głowie.
Mi że 3 dni temu śnił się niemowlak bez nóżek :( Nie był mój ale wzięłam go na ręce i też tuliłam jak swoje i tak mi go szkoda było, chciałam go tym tuleniem zapewnić że nikt go nie skrzywdzi. Nie wiem czy przez to że szwagierka już w zaawansowanej i bardzo problematycznej ciąży leży już w szpitalu i czeka kiedy ją rozwiążą, czy o co chodzi... A ja w tylko raz w życiu miałam na rękach takie małe dziecko, z reguły się ich boję 😂Więc było to dla mnie dziwne.
Ale powiem wam że się strasznie boję. Najbardziej dziwi mnie fakt tak wcześnie wykrytej ciąży bo @ powinnam mieć w ten piątek. Dziś jest 25 dc bodajże. Żeby to nie znaczyło nic złego. Już raz cierpiałam. Nie chciałabym przechodzić przez to jeszcze raz. Ale i tak ogromnie się cieszę. 😍😍
A Ty miewasz chyba wcześnie owu jeśli dobrze pamiętam? To wtedy szybko wychodzi pozytyw :) Ilu dniowe miewasz cykle? Gratulacje! :)

Mi że 3 dni temu śnił się niemowlak bez nóżek :( Nie był mój ale wzięłam go na ręce i też tuliłam jak swoje i tak mi go szkoda było, chciałam go tym tuleniem zapewnić że nikt go nie skrzywdzi. Nie wiem czy przez to że szwagierka już w zaawansowanej i bardzo problematycznej ciąży leży już w szpitalu i czeka kiedy ją rozwiążą, czy o co chodzi... A ja w tylko raz w życiu miałam na rękach takie małe dziecko, z reguły się ich boję 😂Więc było to dla mnie dziwne.

A Ty miewasz chyba wcześnie owu jeśli dobrze pamiętam? To wtedy szybko wychodzi pozytyw :) Ilu dniowe miewasz cykle? Gratulacje! :)
Tak miałam w 12 dc. Zazwyczaj tak ok tygodnia po okresie. A cykle ok 28-30. Wcześniej z synem nie było dwóch kresek w dniu spodziewanej @. Dopiero 2 dni później. Także jestem w szoku. Mąż się śmieje że może bliźniaki (bo jest taka opcja) ale to u niego wygląda jak śmiech przez łzy bo mówi że by sobie tego nie wyobrażał 😂😂😂

Cześć ! Dziewczynki pomóżcie, czy te testy są pozytywne? Od kilkunastu miesięcy biel vizira a tu 25dc przy cyklach 40 dniowych i takie coś 🙂 ten test strumieniowy o czułości 25 a plytkowy 10, wykonane nie z pierwszego moczuq

Załączniki

• 20211108_133225.jpg
    20211108_133225.jpg
    525,1 KB · Wyświetleń: 143
  • 20211108_143252.jpg
    20211108_143252.jpg
    446,5 KB · Wyświetleń: 141
reklama
Do góry