Tykaweronika
Fanka BB :)
GratulacjeHej dziewczynki powtórzyłam dzisiaj test z innej firmy i taki o to wynik Bladzioch… ale jest i to najważniejsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeHej dziewczynki powtórzyłam dzisiaj test z innej firmy i taki o to wynik Bladzioch… ale jest i to najważniejsze
My już po nasienie męża bardzo dobre, nie ma się do czego przyczepić.Będzie dobrze [emoji846][emoji846]
I super gratulacje po raz drugiHej dziewczynki powtórzyłam dzisiaj test z innej firmy i taki o to wynik Bladzioch… ale jest i to najważniejsze
Super, ze już po wszystkim. Trzymam kciuki za męża, oby wszystko było Ok Kiedy masz zaplanowana kolejna wizytę? Ciekawa jestem co Ci lekarz zaproponuje.Ja już po HSG, po wypis mam zgłosić sie jutro. Ale z tego, co lekarz mówił, prawy jajowod drożny, lewy nie. Czułam spory dyskomfort. Co dalej, pewnie dowiem się na kolejnej wizycie. W II pół listopada planujemy zbadać nasienia męża.
Dziękuję ale nie dowierzam nadal mam nadzieje że wszystko będzie dobrzeI super gratulacje po raz drugi
A miałaś robione jakieś badania, bierzesz jakieś leki czy tylko monitoringi?Nam właśnie mija rok starań . Dziś byłam na kolejnym monitoringu Pani doktor powiedziała że pęcherzyk nie rośnie, Zobaczymy co będzie się działo w przyszłym tygodniu