reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
A ja wracam po krótkiej przerwie, regularnie staram się nadrabiać i podczytywać, ale jakoś tak mało czasu. My po badaniach nasienia, wszystko tutaj w porządeczku (a miałam obawy), wczoraj byłam na wizycie kontrolnej, cytologię i pokazać badania. No nie ma do czego się przyczepić, pęcherzyk jak zwykle ładnie rośnie, za ok 2 dni owulacja i nic tylko działać, działamy a rok starań mija, w tym po poronieniu już 8mc.W tym miesiącu nawet wzięłam mniej pracy w tygodniu płodnym! 😂 Żeby już nie było się do czego przyczepić, bo czasami 1-2 dni nam uciekały. W tym tyg plan jest żeby codziennie próbować, w udanym cyklu tak właśnie było :) I za miesiąc znów się pokazać na spr owulacji, aczkolwiek dr uważa że przyjdę już z czym innym i trzymam go za słowo :DJak zwykle po wizycie czuję się zmotywowana.
P.S Gratulacje dla ładnych kreseczek! Ostatnio sporo ich na forum widzę, zarażajcie nas!

Ja już po HSG, po wypis mam zgłosić sie jutro. Ale z tego, co lekarz mówił, prawy jajowod drożny, lewy nie. Czułam spory dyskomfort. Co dalej, pewnie dowiem się na kolejnej wizycie. W II pół listopada planujemy zbadać nasienia męża.

Ja już po HSG, po wypis mam zgłosić sie jutro. Ale z tego, co lekarz mówił, prawy jajowod drożny, lewy nie. Czułam spory dyskomfort. Co dalej, pewnie dowiem się na kolejnej wizycie. W II pół listopada planujemy zbadać nasienia męża.
Super, ze już po wszystkim. Trzymam kciuki za męża, oby wszystko było Ok 💪🏻 Kiedy masz zaplanowana kolejna wizytę? Ciekawa jestem co Ci lekarz zaproponuje.

Nam właśnie mija rok starań . Dziś byłam na kolejnym monitoringu Pani doktor powiedziała że pęcherzyk nie rośnie, Zobaczymy co będzie się działo w przyszłym tygodniu

reklama
Do góry