reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Będą mnie nim faszerowac do póki nie będzie co najmniej 1000. Lekarz wczoraj wspomniał, że zdarzają się krwawienia w dniu miesiączki (u mnie to nie jest typowe krwawienie @). Czuję się też ok. Mieli przypadki, że beta rosła wolno, nic nie było widać a za jakiś czas wszystko wróciło do normy. Mimo krwawienia i jw. Mówił lekarz, że nie chce podejmować decyzji w ciemno, kazali mi czekać. U mojej znajomej nie było nic widać do 9 tyg.
Dobrze, że czekają ale beta nie rośnie jakoś wolno 🙂 u mojej znajomej na przykład przyrosty były po 20%, podejrzewano pozamaciczną bo tutaj faktycznie przyrosty koszmarne a teraz ma 3 letnią córkę 😀 z tym, że ma dość dużego naczyniaka na buźce i być może to właśnie był powód złego przyrostu bety. Ale u ciebie na prawdę nie jest dramatycznie. Trzymam kciuki. I oby krwawienie minęło.

reklama
Dobrze, że czekają ale beta nie rośnie jakoś wolno 🙂 u mojej znajomej na przykład przyrosty były po 20%, podejrzewano pozamaciczną bo tutaj faktycznie przyrosty koszmarne a teraz ma 3 letnią córkę 😀 z tym, że ma dość dużego naczyniaka na buźce i być może to właśnie był powód złego przyrostu bety. Ale u ciebie na prawdę nie jest dramatycznie. Trzymam kciuki. I oby krwawienie minęło.
Dziękuję ❤️, mam nadzieje ze zaraz będę miała wszystko za sobą.

reklama
Hej dziewczyny, sorki, że tak wbijam, ale kolejny raz mam niemiłą sytuację z lekarką i szukam pilnie nowego gina... Pamiętam, że któraś z Was kiedyś polecała ginekologa ze Swarzędza albo okolic (coś mi się kojarzy, że to była @Zazuu, możliwe to?). Będę wdzięczna za namiary do Waszych lekarzy gdzieś na trasie Poznań - Września <3

Do góry