L
Lebkuchen_mum
Gość
To jaki sens jest robić tak późno progesteron. Przecież teraz powinien spadac do miesiaczki. Robi sie 8 dni po owulacji. Dziwne zalecenie lekarzaPozytywny test owu wyszedł mi 29.09
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jaki sens jest robić tak późno progesteron. Przecież teraz powinien spadac do miesiaczki. Robi sie 8 dni po owulacji. Dziwne zalecenie lekarzaPozytywny test owu wyszedł mi 29.09
No i dlatego chyba wrócę do mojego wcześniejszego lekarza w następnym cyklu zrobię jak piszecieTo jaki sens jest robić tak późno progesteron. Przecież teraz powinien spadac do miesiaczki. Robi sie 8 dni po owulacji. Dziwne zalecenie lekarza
To jaki sens jest robić tak późno progesteron. Przecież teraz powinien spadac do miesiaczki. Robi sie 8 dni po owulacji. Dziwne zalecenie lekarza
Pozytywny test owu wyszedł mi 29.09
Nie mam pojęcia jak wychodzą bo kiedyś robiłam i wydawało mi się ze pozytywny a jednak chyba nie, ten z 29.09 pisały tutaj dziewczyny, ze pozytywny i chyba pierwszy raz w życiuNo to pewnie jesteś conajmniej 14dpo jeśli testy owu u Ciebie działają dobrze. Długość fazy lutealnej póki co dobra, zazdroszczę, bo ja mam krótsza [emoji16] prog jeszcze dość wysoki jak na tuż przed okresem, może już spada przed miesiączka. Zobaczymy co się w weekend wydarzy
Ja już wiem co się wydarzy xD byłam w toalecie mam taki jaśniutkie różowy śluz, czyli zaczyna mi się pewnie miesiączka dwa dni wcześniej. Nowość bo zwykle jak dwa dni to była po terminie a nie wcześniej ale co miesiąc coś nowego, tym bardziej, ze mam wyjazd a ja zawsze mam na wyjazd okresNo to pewnie jesteś conajmniej 14dpo jeśli testy owu u Ciebie działają dobrze. Długość fazy lutealnej póki co dobra, zazdroszczę, bo ja mam krótsza [emoji16] prog jeszcze dość wysoki jak na tuż przed okresem, może już spada przed miesiączka. Zobaczymy co się w weekend wydarzy
Monitoring, monitoring i badanie podstawowych hormonów w 3dc [emoji1]Nie mam pojęcia jak wychodzą bo kiedyś robiłam i wydawało mi się ze pozytywny a jednak chyba nie, ten z 29.09 pisały tutaj dziewczyny, ze pozytywny i chyba pierwszy raz w życiu[emoji23]
2 dni wcześniej? Masz faze lutealna 16-dniowa? Przewidywania z aplikacji są o kant dupy [emoji16] owulacja sama w sobie może być wcześniej lub później i od niej mamy względnie stały czas trwania fazy lutealnej. Względnie, czyli może się czasem machnąć o dzień czy dwa, ale z reguły druga faza jest stała. Jak się okres rozkręci to zapisuj się na monitoring gdzieś w okolicy 10dc i będziemy oglądać co to się tam wydarza.Ja już wiem co się wydarzy xD byłam w toalecie mam taki jaśniutkie różowy śluz, czyli zaczyna mi się pewnie miesiączka dwa dni wcześniej. Nowość bo zwykle jak dwa dni to była po terminie a nie wcześniej ale co miesiąc coś nowego, tym bardziej, ze mam wyjazd a ja zawsze mam na wyjazd okres [emoji23]
No właśnie ja zawsze mam okres tak jak pokazuje aplikacja. Teraz pokazuje na niedziele a jest dziś.Monitoring, monitoring i badanie podstawowych hormonów w 3dc [emoji1]
2 dni wcześniej? Masz faze lutealna 16-dniowa? Przewidywania z aplikacji są o kant dupy [emoji16] owulacja sama w sobie może być wcześniej lub później i od niej mamy względnie stały czas trwania fazy lutealnej. Względnie, czyli może się czasem machnąć o dzień czy dwa, ale z reguły druga faza jest stała. Jak się okres rozkręci to zapisuj się na monitoring gdzieś w okolicy 10dc i będziemy oglądać co to się tam wydarza.
No właśnie ja zawsze mam okres tak jak pokazuje aplikacja. Teraz pokazuje na niedziele a jest dziś.
Co do badań, wstawiłam tutaj badani robione w 4dc według lekarza są ok, badani nasienia męża tez byłam w dni płodne u niego na kontroli i powiedział ze Letrozolum zadziałał i mamy działa . Tyle się od chłopa dowiedziałam
Edit: byłam w toalecie jednak okres się nie rozkręca.. chyba ze z przerwami, bo teraz czyściutko [emoji848]