olka11135
Fanka BB :)
To może będziesz uczestniczyć w jakimś wolontariacie ?
A skąd wiesz, że nie uczestniczę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może będziesz uczestniczyć w jakimś wolontariacie ?
Wiesz, tylko większość ma ochotę. Nie maja ochoty na chamskie teksty ZazuJa się wtrącę z taką propozycją - żeby osoby, które się tu źle czują i nie mają ochoty dyskutować, po prostu nie wdawały się w dyskusję
Bo ciężko umoralniać każdego na forum. A skoro często tu bywasz to raczej brakuje czasu na zajecia poza nim.
Znizylam się na chwilę do Twojego poziomu. Myślałam że szybciej dotrze.Ja juz zgłaszałam tutaj dwie Panie i ich zachowania. A poszła won możesz pisać do kogoś innego, herbaty razem nie piłyśmy. I nie będziemy.
To już. Poszła won.
Jakie chamskie? Bo nie pierdzi kwiatkami i nie jest milusia dla was?Wiesz, tylko większość ma ochotę. Nie maja ochoty na chamskie teksty Zazu
Serio! A ona serio do Zazu że jest głupia? Że siedzi tu już z nawyku? Tego nie zauważyłaś?
Ty tak serio?
Mnie jedynie przeraza brak szacunku i chamstwo. Nie wdaje się w pyskówki, bo szczerze mówiąc to mam własne życie poza tym forum i jakoś nie bardzo zamierzam się przejmować tym co tu jakieś obce kobiety wypisują nie znając mnie w ogóle. Przez kilka miesięcy podczytywalam to forum i zauważyłam tu bardzo aktywne kółko różańcowe, jeśli się nie wpasujesz to zawsze gdzieś Ci wbiją szpile. I wystarczyło tylko, że się odezwałam pierwszy raz i zaraz zostałam zjechana. Jak większość nowych dziewczyn tu Ja Wam dziewczyny życzę jak najlepiej i mam nadzieję, że kiedyś zostaniecie bardzo miło potraktowani przez ludzi, bo sposób w jaki Wy traktujecie tu niektóre kobiety pozostawiam bez komentarzaNormalne to jest tu. Poniekąd jakąś porażka przemawia nad nimi, nic nie zrobisz.