coca
Fanka BB :)
A ja zauważyłam ze zaczęły się robić gownoburze odkąd się pojawilas Ty. Może to w ten sposób połączymy [emoji848] tyle czasu był spokój.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Normalne to jest tu. Poniekąd jakąś porażka przemawia nad nimi, nic nie zrobisz.
Dzięki wzajemnieBaw się dobrze [emoji3059][emoji1651][emoji253][emoji254][emoji7][emoji272][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji259][emoji3059][emoji1651][emoji254][emoji253][emoji272]
U mnie też się czasem zdarza. Po prostu zmiany hormonalneCzesc wszystkim. pisze do Was z pytaniem bo moze ktos mial taka sytuacje i cos podpowie. Chodzi o @. 5. 10 dostalam @ i skonczyla sie 9.10. Wszystko bylo ok. Od wczoraj poojawwilo sie znowu plamienie. Dzis zaczaly bolec jajniki i dalej plamienie bardziej brazowe. Nigdy wczesniej nie mialam takiej sytuacji. Niie jest jakiies mega obfite wlasciwie wszystko zostaje na papierze przy pddaniu moczu. Jednak zastanawiam sie czy to cos powaznego...
dzięki wielkie, jestem tutaj pierwszy raz jesteśmy z mężem po stracie i staramy się o druga ciążęAaaaa już tu pisałam pare postów wyżej. Ja uzywam z Domowego Laboratorium.
Tak zdarzyło mi się. Zdarzyło mi się tez tygodniowe przesunięcie owulacji innym razem, wiec po prostu testuj.
Siedzę cicho i mało się udzielam, ale obserwuję i co jak co, ale tego Zazuu nie możesz zarzucić. Nawet w tej głupiej dyskusji o L4 zaczęło się od porady, której tamta laska nawet nie przyjęła do wiadomości. Nawet teraz próbuje Wam wyjaśnić, że dla każdego etapu: STARANIA/CIĄŻA/PORONIENIE jest oddzielny wątek, czego Wy nie rozumiecie kobietki? Ja tam wolę konkrety niż popierdywanie o niewiadomo czym.Bo zamiast merytorycznej dyskusji urządza sobie personalne, nie związane z tematem wycieczki?
dzięki wielkie, jestem tutaj pierwszy raz [emoji85] jesteśmy z mężem po stracie i staramy się o druga ciążę