reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Yhym.. czuliśmy się jakbyśmy trafili 6 w lotto [emoji23] ale to wszystko u nas w ogóle było na wariackich papierach [emoji6] jeszcze porządnie nie zaczęliśmy badań a tu bum ciąża. Szczerze to zastanawiam się czy po prostu nie trafiliśmy w jakiś gorszy dzień mojego chlopa, bo badanie było robione tylko raz, jak już dowiedzieliśmy się że udało się to w euforii stwierdziliśmy że dalej nie badamy [emoji86] teraz tak myślę że to może był błąd, bo teraz podczas tych starań byłoby łatwiej już z wiedzą przynajmniej na temat mojego chlopa [emoji57]
Mój ma 26%. I Ty po miesiącu brania duphastonu zaszłaś? :-)

reklama
Chyba wyślę mojego jeszcze raz.. bo to 6 patrząc na wyniki waszych to aż mało prawdopodobne mi się wydaję..[emoji53] w okresie badań mój miał dość dużo kontaktu z różnymi chemikaliami.. więc może to zaburzyło.. chociaż ciąża była gdzieś od miesiąca do półtorej po tych badaniach więc musiało być to właśnie w tym okresie i raczej nie mogło jakoś gwałtownie skoczyć do góry.. [emoji55]
Wiecie co.. a może ma kochankę i może podał nieprawidłowa ilość dni od ostatniej ejakulacji (podawał przy mnie) [emoji87][emoji86]
Mój ostatnio nasienie badał w grudniu i było 40%

Dziewczyny a ja mam takie bardzo niedyskretne pytanie do tych co faceci badali nasienie. Jaka ruchliwość miały plemniki. U nas wyszło 6% ruchu a+b i wydawało nam się to mega mało, a jednak po pierwszym wspomaganiu duphaston zaszłam w ciążę (1,5 roku temu, żeby nie było że w tym roku[emoji6]). Jak jest u Was?
Mój miał 53%, ale jak widać fasolki brak, mnie to się wydaję, że za bardzo chcemy... Na szczęście zaczynamy powoli żyć życiem 😁

Dziewczyny a ja mam takie bardzo niedyskretne pytanie do tych co faceci badali nasienie. Jaka ruchliwość miały plemniki. U nas wyszło 6% ruchu a+b i wydawało nam się to mega mało, a jednak po pierwszym wspomaganiu duphaston zaszłam w ciążę (1,5 roku temu, żeby nie było że w tym roku[emoji6]). Jak jest u Was?
Mój mąż czeka na badanie które ma być 13 stycznia- długo się czeka na wyniki??
To mój pierwszy cykl z dupgastonem 😌oby było jak u Ciebie 😉

Mój mąż czeka na badanie które ma być 13 stycznia- długo się czeka na wyniki??
To mój pierwszy cykl z dupgastonem 😌oby było jak u Ciebie 😉
Mój miał tego samego dnia wyniki, ogólnie po 2 m-cach trzeba zrobić drugi raz i dopiero do lekarza 😊
Ja drugi cykl będę brać duphaston(+clo), trzymam kciuki, żeby Ci się szybciutko udało 😊

Yhym.. czuliśmy się jakbyśmy trafili 6 w lotto [emoji23] ale to wszystko u nas w ogóle było na wariackich papierach [emoji6] jeszcze porządnie nie zaczęliśmy badań a tu bum ciąża. Szczerze to zastanawiam się czy po prostu nie trafiliśmy w jakiś gorszy dzień mojego chlopa, bo badanie było robione tylko raz, jak już dowiedzieliśmy się że udało się to w euforii stwierdziliśmy że dalej nie badamy [emoji86] teraz tak myślę że to może był błąd, bo teraz podczas tych starań byłoby łatwiej już z wiedzą przynajmniej na temat mojego chlopa [emoji57]
Fantastycznie! Gratuluję! :) widzisz 6% starczyło a u nas 26 starczyć nie może :( a diphaston biorę już 3 lata. Z przerwami, bo tak trzeba xd i nadal nic.. Ale cieszę się że chociaż Tobie się udało :*

Chyba wyślę mojego jeszcze raz.. bo to 6 patrząc na wyniki waszych to aż mało prawdopodobne mi się wydaję..[emoji53] w okresie badań mój miał dość dużo kontaktu z różnymi chemikaliami.. więc może to zaburzyło.. chociaż ciąża była gdzieś od miesiąca do półtorej po tych badaniach więc musiało być to właśnie w tym okresie i raczej nie mogło jakoś gwałtownie skoczyć do góry.. [emoji55]
Wiecie co.. a może ma kochankę i może podał nieprawidłowa ilość dni od ostatniej ejakulacji (podawał przy mnie) [emoji87][emoji86]
A robił badanie na miejscu czy w domu i dowoziliście?
Co do kochanki to raczej nie wiem ale śmiem wątpić 🙈😅

A mnie dziś ciągnie w podbrzuszu jak na okres co by się zgadzało bo dziś termin @ ale jej nie widać 😅 fajnie by było gdyby się nie pojawiła ale coś czuję że chce mnie zaskoczyć 😂 mój ma nie długo urodziny i tak mi się marzy dać mu w prezencie test ciążowy no ale w zeszłym roku też tak marzyłam 😂 a ile wtedy łez wylałam bo sobie ubzdurałam że na pewno się udało. Dobrze że teraz mam dystans do tego.

reklama
A mnie dziś ciągnie w podbrzuszu jak na okres co by się zgadzało bo dziś termin @ ale jej nie widać 😅 fajnie by było gdyby się nie pojawiła ale coś czuję że chce mnie zaskoczyć 😂 mój ma nie długo urodziny i tak mi się marzy dać mu w prezencie test ciążowy no ale w zeszłym roku też tak marzyłam 😂 a ile wtedy łez wylałam bo sobie ubzdurałam że na pewno się udało. Dobrze że teraz mam dystans do tego.
Mam nadzieję, że jednak @ do Ciebie nie przyjdzie 🤞💪
Ja miałam mieć @ w Wigilię i tak myślałam, że jej brak byłby najlepszym prezentem dla męża pod choinkę, w sumie spóźniła się jeden dzień, ale negatywny test i wcześniejsza beta szybko sprowadziła mnie na ziemię..
Oby w tym roku Twój wymarzony prezent się udał 🤞❤️

Do góry