reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Jeszcze nie wie czy jest[emoji6] więc jak najbardziej to grupa dla niej
Otóż to. Jeszcze nie wie, a już rozmyśla o L4 [emoji3526] może rozmyślać w takim razie o wszystkich dostępnych możliwościach dostając tu dziś dużo informacji.

Już daje sobie spokój i tak nie dotarło nic, a wyszło, że jesteśmy chore psychicznie i nic o życiu nie wiemy [emoji2368] Do ściany gadać nie lubię tak jak napisałam wcześniej chciał człowiek dobrze, a wyszło jak zawsze
Standard. Nie dogodzisz. Możesz tylko głaskać [emoji16]

reklama
Dostaje na tacy rozwiązania co może zrobić żeby odpoczywać w domu A normalne pieniądze bez łamania prawa i naciągania podatników.
Jak ktoś nie wie że tak można to powinien podziękować za radę i relaksować się z gorąca herbatą.
Koleżanka najwidoczniej ma ochotę na kłótnie
emoji2272.png
Przecież ja z Tobą kobieto wogole nie dyskutuje Ty na każdym temacie
To po ch.uj rozważala l4 ciążowe [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Czy Ty zdajesz sobie sprawę jaka chamska jesteś czy nie bardzo ? Zachowujesz się jakbyś rządziła tym forum :) na każdym temacie się udzielasz że.swoimi mądrościami niezbyt miły tonem :)

Po co zatem ze mną próbujesz rozmawiać?
To nie moja wina, że nie rozumiesz ze od kilku godzin tłuczemy Ci do głowy, że możesz odpoczywać W DOMU, jednocześnie nie nadwyrężając i tak zadłużonego państwa.
A Ty się pieklisz o to l4 jakby to było spełnienie marzeń siedzieć na elce
Gdzie się piekle o l4 ? I gdzie napisałam że je wezmę ? Zeobilyscie gownoburze i darzycie temat dyskutując między sobą ;) brawo Wy :)

Gdybyś nie potraktowała pierwszego postu jako domniemany atak to rozmowa wyglądałaby tak:

-nie musisz iść na l4, pracodawca musi dostosowanie Ci warunki pracy, a jeśli się nie da to musi płacić Ci normalnie i zwolnić Cię obowiązku pracy
-ooooo dziękuję, nie wiedziałam. Jutro pogadam z szefem
-super, trzymam kciuki, powodzenia i daj znać!

[emoji2272][emoji2272][emoji2272][emoji2272]
Radzę cofnąć się do moich pierwszych wpisów i waszych :) bo chyba ktoś się zagalopował :)

Gdybyś nie potraktowała pierwszego postu jako domniemany atak to rozmowa wyglądałaby tak:

-nie musisz iść na l4, pracodawca musi dostosowanie Ci warunki pracy, a jeśli się nie da to musi płacić Ci normalnie i zwolnić Cię obowiązku pracy
-ooooo dziękuję, nie wiedziałam. Jutro pogadam z szefem
-super, trzymam kciuki, powodzenia i daj znać!

[emoji2272][emoji2272][emoji2272][emoji2272]
Jakie życie mogłoby być proste i przyjemne, gdyby ludzie czasami przyjęli chęć pomocy jako chęć pomocy, a nie atak 🤓 a tu jeszcze darmowa porada prawna

reklama
Do góry