U
uzytkowniczkaa
Gość
Jakieś brazowe to jest ... Krwawienia nie ma jeszcze ale piersi mnie przestały boleć
A może to być plamienie implantacyjne ?Na tym etapie ciąży ból piersi czy jego brak nie jest żadnym wyznacznikiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakieś brazowe to jest ... Krwawienia nie ma jeszcze ale piersi mnie przestały boleć
A może to być plamienie implantacyjne ?Na tym etapie ciąży ból piersi czy jego brak nie jest żadnym wyznacznikiem.
Jakby to było plamienie implantacyjne to by test ciąży jeszcze nie wykrył.A może to być plamienie implantacyjne ?
Skoro test wyszedł pozytywny to implantacja już dawno za tobą.A może to być plamienie implantacyjne ?
Skoro test miałaś pozytywny już z dwa dni temu to nie jest to plamienie implatacyjne. hormon bgcg wytwarza się 48h po implantacjiA może to być plamienie implantacyjne ?
No to najwyraźniej biochem ... Zaraz zrobię kolejny test ... I zobaczymy może wyjdzie negatywSkoro test miałaś pozytywny już z dwa dni temu to nie jest to plamienie implatacyjne. hormon bgcg wytwarza się 48h po implantacji
Test miałam wczoraj pozytywny narazie nic ze mnie nie leci ale w środku już mokro i dużo brązowego śluzu ... Więc zostało mi tylko czekać aż się okres rozkręciSkoro test miałaś pozytywny już z dwa dni temu to nie jest to plamienie implatacyjne. hormon bgcg wytwarza się 48h po implantacji
A ty bete wgl robilas ?Test miałam wczoraj pozytywny narazie nic ze mnie nie leci ale w środku już mokro i dużo brązowego śluzu ... Więc zostało mi tylko czekać aż się okres rozkręci
Nie bo nie miałam kiedy ... Jutro miałam iść na betę .. zrobiłam drugi test i znów pozytywA ty bete wgl robilas ?
Skoro dziś test jest pozytywny i kreska wyraźna to może jedź na tą IP zbadają betę i progesteron, może pomogąNie bo nie miałam kiedy ... Jutro miałam iść na betę .. zrobiłam drugi test i znów pozytyw