reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Dołączyłam później ale podczytywałam.. Z cofaniem stron wstecz nie mam problemu :)
Akurat dziewczyna wie dużo więcej niż Ci się pewnie wydaje, Nie jedną tutaj kobietę sprowadziła na ziemie a,że tak pisze i weryfikuje to tylko po to,żeby fake newsy nie krążyły po forum i tyle. Co Ona @HeraUnique złego zrobiła ? W zasadzie to nic .
Ja wiedzy ani doświadczenia nikomu nie ujmuję. Jednak nadal uważam, że miałam rację w temacie picia alkoholu do dnia okresu i tyle. Nic złego Hera nie zrobiła tak samo jak ja nic złego nie zrobiłam. Zresztą, jakie to ma właściwie znaczenie?
Nie chcecie tu kobiet w ciąży to znikam. Nic na siłę 🤷‍♀️

reklama
Jeżu w malinach to ktoś tu wierzył mambie? [emoji33][emoji33][emoji33]
Chyba jednak słabo nadrabiałam te wątki, albo po prostu w głowiei się nie mieściło, że ktoś takie pier... Bierze na poważnie [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
No polecam się cofnąć 😉 Mamba miała masę obrończyń 😉 I tak rodziły się dramy na wątku 🤷‍♀️

Nie chce tego widzieć [emoji2368]
Moja psychika nie uniosła wszystkich wiadomości samej mamby, jak dojdą jeszcze wiadomości obrończyń to będę musiała sięgnąć po alkohol żeby to unieść, a przecież już ustaliłyśmy, że na wszelki wypadek nie mogę [emoji87][emoji85]
No polecam się cofnąć [emoji6] Mamba miała masę obrończyń [emoji6] I tak rodziły się dramy na wątku [emoji2368]

Nooo, ładnie się narobiło, na szybko nadrobiłam kawałek, ale było ciężko :)
Ja osobiście mam córkę, i jakoś przy kolejnych staraniach myślę tylko o córce. Nie wiem, czy mogłaby mnie połączyć taka więź z synek, jak mam teraz z Małą 😊 za to moja siostra ma córkę, a marzy o synku 🤷🏻‍♀️

Nooo, ładnie się narobiło, na szybko nadrobiłam kawałek, ale było ciężko :)
Ja osobiście mam córkę, i jakoś przy kolejnych staraniach myślę tylko o córce. Nie wiem, czy mogłaby mnie połączyć taka więź z synek, jak mam teraz z Małą [emoji4] za to moja siostra ma córkę, a marzy o synku [emoji2370]
Moja siostra miała 2 chłopców i nie wyobrażałam sobie mieć dziewczynki, wszyscy mi mówili że będzie chłopiec bo ciągnęło mnie do kwasnego... Jakie było rozczarowanie gdy lekarz powiedział że będzie dziewczynka, ale teraz się cieszę, nie wyobrażam sobie że drugi mógłby być chłopiec...

Dowiedziałam się o chorobie w 1 ciąży. Dopiero będę się starać o 2 dziudzusia, ale już się martwię że będzie z tym problem. Wiem że nie ma się co martwić na zapas, ale to jest trochę silniejsze ode mnie. Jestem nowa na forum więc nie znam waszych historii. Szukam wsparcia żeby trochę wyluzować i podejść do tego z rozsądkiem.
No to czytaj. Miałam 19 lat jak lekarz powiedział, że z moimi jajnikami , tarczycą i Hashimoto to nawet jak zajde to nie donoszę tej ciąży. Po ślubie doszliśmy do wniosku, że jak czeka nas leczenie, straty itd to działamy od razu. W listopadzie odstawiłam tabsy, a w święta Bożego Narodzenia robiłam test bo coś mojemu nie grało. I tym sposobem jestem mamą 2012. Po urodzeniu pierwszego pomyśleliśmy, że z drugim dzieckiem pewnie będą problemy to zaczęliśmy szybko starania. Odstawiłam tabsy i w listopadzie już byłam w ciąży - w pierwszym cyklu. Także choroby tarczycy nie zawsze skazują nas na trudną drogę :) teraz staramy się o trzecie dziecko i znów się boję że coś nie pyknie chociaż nauczona doświadczeniem powinnam już się nie bać.

Nie było Cię na forum wcześniej o ile się nie mylę więc nie wiesz co było i jak było :)
Ale ja byłam i wiecznie się wpierdzielasz tam gdzie nie masz ... Gdzie afera się robi tam ty jesteś.
( Czy staraczki 2020, czy moja afera ze smerfem)
Jesteś moderatorka powinnaś dawać przykład a sama dowalasz do pieca.
Nudne masz towarzystwo u siebie na zamkniętych grupach? To załóż sobie wątek inny.

Ale dramy 🙈 Chciałam tylko przypomnieć że nie wszystko co znajdziemy w internetach to prawda. Artykuł może napisać każdy głupek a inni to biorą później jako święta prawdę. Zauwazcie że większość artykułów nawet pseudomedycznych nie jest podpisana imieniem i nazwiskiem autora żeby później nie było pretensji kto pisze takie bzdury. Najlepiej zapytać swojego lekarza jak mamy wątpliwości.

reklama
Ale ja byłam i wiecznie się wpierdzielasz tam gdzie nie masz ... Gdzie afera się robi tam ty jesteś.
( Czy staraczki 2020, czy moja afera ze smerfem)
Jesteś moderatorka powinnaś dawać przykład a sama dowalasz do pieca.
Nudne masz towarzystwo u siebie na zamkniętych grupach? To załóż sobie wątek inny.
HAAA CZYLI JEDNAK !!!! widzisz @aga.i.nieszka następna Dziewczyna Ci napisała hehe ...

Do góry