reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Nie było Cię na forum wcześniej o ile się nie mylę więc nie wiesz co było i jak było :)
Dołączyłam później ale podczytywałam.. Z cofaniem stron wstecz nie mam problemu :)
Akurat dziewczyna wie dużo więcej niż Ci się pewnie wydaje, Nie jedną tutaj kobietę sprowadziła na ziemie a,że tak pisze i weryfikuje to tylko po to,żeby fake newsy nie krążyły po forum i tyle. Co Ona @HeraUnique złego zrobiła ? W zasadzie to nic .

Dołączyłam później ale podczytywałam.. Z cofaniem stron wstecz nie mam problemu :)
Akurat dziewczyna wie dużo więcej niż Ci się pewnie wydaje, Nie jedną tutaj kobietę sprowadziła na ziemie a,że tak pisze i weryfikuje to tylko po to,żeby fake newsy nie krążyły po forum i tyle. Co Ona @HeraUnique złego zrobiła ? W zasadzie to nic .

Dokładnie. Akurat @HeraUnique wielu dziewczynom zapewne pomogła, warto sprawdzać takie rzeczy a nie szerzyć fake newsy. Potem niejedna przeczyta i będzie panikować.

Śmiem pisać co myślę 🤷‍♀️ i popełniłam największe w życiu przestępstwo bo nie wierzyłam Mambie 💁‍♀️ i wchodziłam z nią w dyskusję, a tego już nie można robić. Chyba, że jesteś moderatorką 😁 luzik, daj spokój, ja sobie poradzę 😉

W tym wątku jest 266 wiadomości z czego z 60 powstało dzisiaj [emoji1787] jaki problem jest to przeczytać?
Jak czytałam poprzednie interesujące mnie wątki to nadrabiałam po 3 tys wiadomości [emoji2368]
A żeby wiedzieć czy ktoś się przyczepił czy nie wystarczy przeczytać tylko jedną wiadomość [emoji41]

Nie zawsze w dniu spodziewanej miesiaczki zie wie o ciazy. Jestem tego przykladem. Bylam pewna ze @ przyszla od wtorku. A to plamienia i od wczoraj pozytywne testy i to dopiero od 32 dc . W 30 walnelam sobie malego drinka bo maz zrobil nalewke . No skad mialam wiedziec .

Jeżu w malinach to ktoś tu wierzył mambie? [emoji33][emoji33][emoji33]
Chyba jednak słabo nadrabiałam te wątki, albo po prostu w głowie się nie mieściło, że ktoś takie pier... Bierze na poważnie [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Śmiem pisać co myślę [emoji2368] i popełniłam największe w życiu przestępstwo bo nie wierzyłam Mambie [emoji2272] i wchodziłam z nią w dyskusję, a tego już nie można robić. Chyba, że jesteś moderatorką [emoji16] luzik, daj spokój, ja sobie poradzę [emoji6]

reklama
Do góry