reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Nie było Cię na forum wcześniej o ile się nie mylę więc nie wiesz co było i jak było :)
Dołączyłam później ale podczytywałam.. Z cofaniem stron wstecz nie mam problemu :)
Akurat dziewczyna wie dużo więcej niż Ci się pewnie wydaje, Nie jedną tutaj kobietę sprowadziła na ziemie a,że tak pisze i weryfikuje to tylko po to,żeby fake newsy nie krążyły po forum i tyle. Co Ona @HeraUnique złego zrobiła ? W zasadzie to nic .

Dołączyłam później ale podczytywałam.. Z cofaniem stron wstecz nie mam problemu :)
Akurat dziewczyna wie dużo więcej niż Ci się pewnie wydaje, Nie jedną tutaj kobietę sprowadziła na ziemie a,że tak pisze i weryfikuje to tylko po to,żeby fake newsy nie krążyły po forum i tyle. Co Ona @HeraUnique złego zrobiła ? W zasadzie to nic .

Dokładnie. Akurat @HeraUnique wielu dziewczynom zapewne pomogła, warto sprawdzać takie rzeczy a nie szerzyć fake newsy. Potem niejedna przeczyta i będzie panikować.

Śmiem pisać co myślę 🤷‍♀️ i popełniłam największe w życiu przestępstwo bo nie wierzyłam Mambie 💁‍♀️ i wchodziłam z nią w dyskusję, a tego już nie można robić. Chyba, że jesteś moderatorką 😁 luzik, daj spokój, ja sobie poradzę 😉

W tym wątku jest 266 wiadomości z czego z 60 powstało dzisiaj [emoji1787] jaki problem jest to przeczytać?
Jak czytałam poprzednie interesujące mnie wątki to nadrabiałam po 3 tys wiadomości [emoji2368]
A żeby wiedzieć czy ktoś się przyczepił czy nie wystarczy przeczytać tylko jedną wiadomość [emoji41]

Nie zawsze w dniu spodziewanej miesiaczki zie wie o ciazy. Jestem tego przykladem. Bylam pewna ze @ przyszla od wtorku. A to plamienia i od wczoraj pozytywne testy i to dopiero od 32 dc . W 30 walnelam sobie malego drinka bo maz zrobil nalewke . No skad mialam wiedziec .

Jeżu w malinach to ktoś tu wierzył mambie? [emoji33][emoji33][emoji33]
Chyba jednak słabo nadrabiałam te wątki, albo po prostu w głowie się nie mieściło, że ktoś takie pier... Bierze na poważnie [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Śmiem pisać co myślę [emoji2368] i popełniłam największe w życiu przestępstwo bo nie wierzyłam Mambie [emoji2272] i wchodziłam z nią w dyskusję, a tego już nie można robić. Chyba, że jesteś moderatorką [emoji16] luzik, daj spokój, ja sobie poradzę [emoji6]

reklama
Do góry