Oooo dzięki, skorzystam. Narazie z tego co widzę, morfologia 2 %. Od dziś przyciskam ema o jeszcze zdrowszy styl życia, zabieram spawarkę . Ale podpowiedzcie czy można kupić jakieś sprawdzone suplementy? I kiedy badać ponownie?spróbuj na halodoctor, zawsze tam ktos jest
reklama
pannadarianna
Fanka BB :)
najpierw spytaj lekarza czy to konieczne. Mój mąż miał bardzo dużo plemników w wyniku a morfo 1%. Nie dała mu żadnych supli bo ma bardzo duży wynik ponad normę, 145mln/ml gdzie norma wynosi 15mlnOooo dzięki, skorzystam. Narazie z tego co widzę, morfologia 2 %. Od dziś przyciskam ema o jeszcze zdrowszy styl życia, zabieram spawarkę . Ale podpowiedzcie czy można kupić jakieś sprawdzone suplementy? I kiedy badać ponownie?
Magdalena09
U nas też wczoraj albo dzisiaj owu, mieliśmy wczoraj miło spędzić rocznicę ślubu ale niestety wpadli niezapowiedziani goście, teściowie i niestety nie poswietowalismy [emoji1745] ale działaliśmy we wtorek i dzisiaj jeszcze poprawimy i oby wystarczyło [emoji3526] jestem pozytywnie nastawiona w tym cyklu.my wczoraj tez nic. Stary zasnął bo był bardzo zmęczony po pracy, ale akurat tu go rozumiem. Głowa do góry kochana a po pozytywnym teście spróbuj nawet na drugi dzień
Magdalena09
Myślę że wszystko jeszcze jest możliwe, głowa do góry. Ale ja też uważam że powinnaś porozmawiać z mężem o tej sytuacji i niech każdy powie co mu leży na sercu. Będzie wam łatwiej [emoji3526] trzymam kciuki.
Czyli nie spisywać tego cyklu na straty ?
pannadarianna
to najważniejsze, nastawienie my w sumie w dzień owulki działaliśmy, wczoraj chciałam tak jeszcze bo mi się spodobało a dzień po, to czemu nie nie wiem czemu, tez mam dość pozytywne myśli. A przynajmniej próbuje takie miećU nas też wczoraj albo dzisiaj owu, mieliśmy wczoraj miło spędzić rocznicę ślubu ale niestety wpadli niezapowiedziani goście, teściowie i niestety nie poswietowalismy [emoji1745] ale działaliśmy we wtorek i dzisiaj jeszcze poprawimy i oby wystarczyło [emoji3526] jestem pozytywnie nastawiona w tym cyklu.
No zobaczymy co powie. Nie chcę już czekać i myśleć czy to wystarczy. Czy Ciebie to uspokoiło i ufasz że ten parametr wystarczy? Mi wyszło TSH ok 4, endokrynolog i zbijanie, ginekolog powiedział że w ciągu pół roku powinno się udać. Na własną rękę zrobiłam badanie nasienia, czas leci i boję się czekać biernie.najpierw spytaj lekarza czy to konieczne. Mój mąż miał bardzo dużo plemników w wyniku a morfo 1%. Nie dała mu żadnych supli bo ma bardzo duży wynik ponad normę, 145mln/ml gdzie norma wynosi 15mln
pannadarianna
właśnie teraz wyczailam, ze czasowo wyszło tak samo aż się mam ochotę zapytać który masz dzień cyklu bo to jak „owu siostra”U nas też wczoraj albo dzisiaj owu, mieliśmy wczoraj miło spędzić rocznicę ślubu ale niestety wpadli niezapowiedziani goście, teściowie i niestety nie poswietowalismy [emoji1745] ale działaliśmy we wtorek i dzisiaj jeszcze poprawimy i oby wystarczyło [emoji3526] jestem pozytywnie nastawiona w tym cyklu.
Magdalena09
Narazie ten cykl jest inny od pozostałych. Wcześniej strasznie byłam załamana przez cały cykl, ale w tym mam jakaś taka pozytywną energię, wierzę że się uda. Jak nie teraz to do końca roku napewno [emoji3526]to najważniejsze, nastawienie my w sumie w dzień owulki działaliśmy, wczoraj chciałam tak jeszcze bo mi się spodobało a dzień po, to czemu nie nie wiem czemu, tez mam dość pozytywne myśli. A przynajmniej próbuje takie mieć
reklama
Magdalena09
Dziś mam 19dc [emoji16] dobrze wiedzieć że moge mieć tu "owu siostrę" [emoji2960][emoji2960] a u Ciebie który dzisiaj?właśnie teraz wyczailam, ze czasowo wyszło tak samo [emoji23] aż się mam ochotę zapytać który masz dzień cyklu bo to jak „owu siostra” [emoji23]
Podziel się: