reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Oooo dzięki, skorzystam. Narazie z tego co widzę, morfologia 2 %. Od dziś przyciskam ema o jeszcze zdrowszy styl życia, zabieram spawarkę 😁🤔. Ale podpowiedzcie czy można kupić jakieś sprawdzone suplementy? I kiedy badać ponownie?
najpierw spytaj lekarza czy to konieczne. Mój mąż miał bardzo dużo plemników w wyniku a morfo 1%. Nie dała mu żadnych supli bo ma bardzo duży wynik ponad normę, 145mln/ml gdzie norma wynosi 15mln

my wczoraj tez nic. Stary zasnął bo był bardzo zmęczony po pracy, ale akurat tu go rozumiem. Głowa do góry kochana :) a po pozytywnym teście spróbuj nawet na drugi dzień
U nas też wczoraj albo dzisiaj owu, mieliśmy wczoraj miło spędzić rocznicę ślubu ale niestety wpadli niezapowiedziani goście, teściowie i niestety nie poswietowalismy [emoji1745] ale działaliśmy we wtorek i dzisiaj jeszcze poprawimy i oby wystarczyło [emoji3526] jestem pozytywnie nastawiona w tym cyklu.

U nas też wczoraj albo dzisiaj owu, mieliśmy wczoraj miło spędzić rocznicę ślubu ale niestety wpadli niezapowiedziani goście, teściowie i niestety nie poswietowalismy [emoji1745] ale działaliśmy we wtorek i dzisiaj jeszcze poprawimy i oby wystarczyło [emoji3526] jestem pozytywnie nastawiona w tym cyklu.
to najważniejsze, nastawienie :) my w sumie w dzień owulki działaliśmy, wczoraj chciałam tak jeszcze bo mi się spodobało a dzień po, to czemu nie :D nie wiem czemu, tez mam dość pozytywne myśli. A przynajmniej próbuje takie mieć :)

najpierw spytaj lekarza czy to konieczne. Mój mąż miał bardzo dużo plemników w wyniku a morfo 1%. Nie dała mu żadnych supli bo ma bardzo duży wynik ponad normę, 145mln/ml gdzie norma wynosi 15mln
No zobaczymy co powie. Nie chcę już czekać i myśleć czy to wystarczy. Czy Ciebie to uspokoiło i ufasz że ten parametr wystarczy? Mi wyszło TSH ok 4, endokrynolog i zbijanie, ginekolog powiedział że w ciągu pół roku powinno się udać. Na własną rękę zrobiłam badanie nasienia, czas leci i boję się czekać biernie.

właśnie teraz wyczailam, ze czasowo wyszło tak samo 😂 aż się mam ochotę zapytać który masz dzień cyklu bo to jak „owu siostra” 😂

to najważniejsze, nastawienie :) my w sumie w dzień owulki działaliśmy, wczoraj chciałam tak jeszcze bo mi się spodobało a dzień po, to czemu nie :D nie wiem czemu, tez mam dość pozytywne myśli. A przynajmniej próbuje takie mieć :)
Narazie ten cykl jest inny od pozostałych. Wcześniej strasznie byłam załamana przez cały cykl, ale w tym mam jakaś taka pozytywną energię, wierzę że się uda. Jak nie teraz to do końca roku napewno [emoji3526]

reklama
Do góry