reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Wczoraj była wielka radość, a dzisiaj rano taki niepokoj:od kilku dni miałam czestomocz, a dzisiaj po nocy tak strasznie chciało mi się do toalety, że jak poszłam to ostatnie kropelki tak piekło i pojawił się krwiomocz:( jestem przerażona, lekarz dzisiaj
Sytuacja opanowana, koleżanki z pracy mówią, że to częsta dolegliwość na początku. Pije wodę z cytryna i jem żurawinę. Mam nadzieję, że będzie wszytsko okej. Teraz już mocz normalny

reklama
Sytuacja opanowana, koleżanki z pracy mówią, że to częsta dolegliwość na początku. Pije wodę z cytryna i jem żurawinę. Mam nadzieję, że będzie wszytsko okej. Teraz już mocz normalny

Trzymam kciuki [emoji1696] nieustannie [emoji1696] tu się mogą dziać już tylko dobre rzeczy [emoji6][emoji3526]

Dziewczyny dajcie spokój z takimi emocjami negatywny. Mimo ze tu tematem sa staraczki, to jednak i dziewczyny w ciąży tez się tu przewijają, które sporo sie starały i dziela sie sowimi dolegliwościami, obawami. Nie ma sensu 'gryźć' sie, bo musialaby powstać z tego grupa zamknieta (nie pisze tu o tej która juz istnieje tylko ta na ktorej sie znajdujemy), aby były tu tylko starające. To bez sensu takie nerwy.

Jestem z Torunia :)
Ja jestem z okolic. Na przebadaniu siebie i sprawdzeniu byłam w Ciechocinku u dr Zegarskiej. Fajna kobieta i porobiła mi badania, ale czy dobrze leczy nieplodnosc to niewiem, bo u mnie niby wszystko ok. Czekam już tydz na wyniki ema z vitalabo i niewiem też do kogo się udam na ich sprawdzenie. Generalnie w Toruniu ciężko było mi znaleźć lekarza, od tych spraw.

Cześć dziewczyny:)

@Kapozi gratulacje 😘

Ja obecnie w 12 dc…
Wczoraj test owu biały jak ściana…
A dziś taki jak na zdjęciu…

Nie wiem jak to mozliwe…
Zawsze pojawia się cień a potem mocniejsze krechy…
A teraz taki skok…
Śluzu płodnego brak:/

Niestety w tym miesiacu z 10 na 11 dc mogliśmy tylko probowac…:/
Teraz w rozjazdach wiec pewnie znów cykl stracony…:/

Załączniki

• 4B4A2350-9782-4AA6-A63C-5ADEA7805025.jpeg
    4B4A2350-9782-4AA6-A63C-5ADEA7805025.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry