coca
Fanka BB :)
Nie tylko, niektóre są już mamami [emoji6]
A czytałaś pierwszy post? O czym tu rozmawiamy? Pytania do mam to raczej w innym miejscu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie tylko, niektóre są już mamami [emoji6]
Myślę że ten komentarz jest nie na miejscu.Koleżanka już zadała pytanie i mamom [emoji2272]
P. S.
Proponuję najpierw być w ciąży, a później "wariować"
Myślę że ten komentarz jest nie na miejscu.
A Was przepraszam, jestem tu dopiero kilka chwil, nie ogarnęłam.
Pytasz na wątku dziewczyn, które nie zaszły w ciążę [emoji2356]
Myślę że jednak lepszym pomysłem jest pytanie osób na innych grupach - biorąc pod uwagę ile jest tu osób, ktore z jakiegoś powodu mają problem by tymi mamami zostać.Niektóre dziewczyny są już mamami co nie wyklucza że są też STARACZKAMI 2021. Więc pytanie jak najbardziej było. A miejscu
Tak jak pisałam wcześniej, jeśli kogoś uraziłam - przepraszamJak ja to dobrze znam...
Myślę że jednak lepszym pomysłem jest pytanie osób na innych grupach - biorąc pod uwagę ile jest tu osób, ktore z jakiegoś powodu mają problem by tymi mamami zostać.
Jak ja to dobrze znam...
Myślę że jednak lepszym pomysłem jest pytanie osób na innych grupach - biorąc pod uwagę ile jest tu osób, ktore z jakiegoś powodu mają problem by tymi mamami zostać.
To zapraszam do przeczytania pierwszego postu z zasadami o czym się tu rozmawia. Nie chodzi o to kto ile już ma dzieci, cel tej grupy jest inny i jest to nawet pogrubione w pierwszym poście. Nie włazi się z buta byle gdzie nie czytając obowiązujących zasad [emoji85] Nie ma znaczenia czy ktoś już ma dzieci, ta grupa nie jest do rozmawiania o swoich wcześniejszych ciążach i doświadczeniach z nimi związanych [emoji2368] a jak brakuje takiego tematu na forum to polecam założyć.Niektóre dziewczyny są już mamami co nie wyklucza że są też STARACZKAMI 2021. Więc pytanie jak najbardziej było. A miejscu
Także co? Bo chyba nie rozumiem celu tej wypowiedzi.U mnie nie było żadnego problemu z zajściem w pierwszą ciążę niestetety przy staraniach o drugą już nie jest tak kolorowo także...