reklama
dagittka
Fanka BB :)
Ja mam mieć w czwartek okres i nie wytrzymałam. Wczoraj robiłam test. Negatywny. Chyba się nigdy nie nauczę, by czekać do dnia miesiączki. Także jeśli okresu nie dostanę, to też będę testować w weekend.Ja mam miec okres w sobotę juz mnie szlak trafia i korci żeby zrobić test chociaż jak wiadomo jeszcze zbyt wcześnie ale na pewno jak zwykłe nie zdam Która będzie się testować przez weekend?
MamaR
Powiem tak że zaczęłam pracę jeszcze w trakcie studiów, później też cały czas pracowałam i mija 10 lat jak mam wiecznie jakieś umowy typu na rok. Na prawdę umowa na czas nieokreślony to mega komfort. Ja bym nie rezygnowala z pracy. Spróbowała trochę mniej się stresować a jak zajdziesz, w ciążę to od razu L4 bo jest duże ryzyko że się zarazisz przy takich maluszkach. Potem rok macierzyńskiego i 3 lata wychowawczego i później sama zdecydujesz czy chcesz dalej pracować w żłobku czy nie, a może będzie to czas na kolejne dziecko :-) . Nie jest powiedziane że w innej pracy będzie lżej.Chciałam się Was jeszcze spytać o radę.
Od roku pracuje w żłobku i ostatnio atmosfera pracy (ilość nadgodzin, szefowa, brak pracowników) jest bardzo słaba. Okropnie się stresuje, doszło do tego, że mam koszmary jak od dziecka żadnych nie miałam. Mogę sobie pozwolić by chwilowo nie pracować, ale po ostatniej próbie bycia panią domu skończyło się to u mnie depresja. Odżyłam jak poszłam do pracy/wyszłam do ludzi. Ale teraz nie wiem czy ten stres przypadkiem nie wpływa negatywnie na nasze starania. No i wszystkie te choroby, które łapie są wynikiem pracy w tym miejscu... Mam umowę na czas nieokreślony i dosłownie codziennie zastanawiam się czy to jest czas na złożenie wypowiedzenia... Co byście zrobiły w mojej sytuacji?
Kapozi
W sumie trochę szkoda, ostatnie przytulanki były w sobotę 11 września, później mąż wyjechał na tydzień, więc szanse marneZ tym śluzem bywa różnie. Ja mam na przykład śluz przed owulacją, ale w owu juz nic [emoji1
Blondynka w sieci
lady_in_blue
GRATULACJE ❤Zobacz załącznik 1321132Chyba przywiozłam sobie prezent urodzinowo urlopowy
Estuś
Moderator
Gratulacje !Zobacz załącznik 1321132Chyba przywiozłam sobie prezent urodzinowo urlopowy
Weronik@29
No widzisz brawo!!!! gratulujęZobacz załącznik 1321132Chyba przywiozłam sobie prezent urodzinowo urlopowy
reklama
MamaR
Wow, takie prezenty to ja rozumiem Gratulacje!!Zobacz załącznik 1321132Chyba przywiozłam sobie prezent urodzinowo urlopowy
Podziel się: