Paulina_N
Fanka BB :)
Moje gratulacje !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje gratulacje !!!
ja złożyłam wypowiedzenie dwa tygodnie temu. Stwierdziłam, że ważniejszy jest mój spokój i bez niego w ciążę nie zajdę. Ale pracuje już na zleceniu w firmie do której miałam przejść. Więc to wszystko miało wyjść płynnie. Ale aktualnie muszę cofnąć wypowiedzenie, na szczęście prawo pracy mnie w tym momencie chroni.Chciałam się Was jeszcze spytać o radę.
Od roku pracuje w żłobku i ostatnio atmosfera pracy (ilość nadgodzin, szefowa, brak pracowników) jest bardzo słaba. Okropnie się stresuje, doszło do tego, że mam koszmary jak od dziecka żadnych nie miałam. Mogę sobie pozwolić by chwilowo nie pracować, ale po ostatniej próbie bycia panią domu skończyło się to u mnie depresja. Odżyłam jak poszłam do pracy/wyszłam do ludzi. Ale teraz nie wiem czy ten stres przypadkiem nie wpływa negatywnie na nasze starania. No i wszystkie te choroby, które łapie są wynikiem pracy w tym miejscu... Mam umowę na czas nieokreślony i dosłownie codziennie zastanawiam się czy to jest czas na złożenie wypowiedzenia... Co byście zrobiły w mojej sytuacji?
taaak, ja czekam.. sobota niedziela powinnam dostać miesiączkę i już mnie korci testHej hej @Passtelova gratulacje
Czy Wy też macie jakiś wewnętrzny lęk przed zrobieniem testu w dniu spodziewanej miesiączki, że znowu będzie biel vizira?
Trzymam kciuki, aby nie nadszedłtaaak, ja czekam.. sobota niedziela powinnam dostać miesiączkę i już mnie korci test
A masz jakieś objawy na miesiączkę? Ja tez miałam dostać i póki co cisza, chociaż wszystko wskazuje na to, że przyjdzietaaak, ja czekam.. sobota niedziela powinnam dostać miesiączkę i już mnie korci test
Dokładnie mam to samo boję się kolejnego rozczarowania i tak już 8 msc .Hej hej @Passtelova gratulacje
Czy Wy też macie jakiś wewnętrzny lęk przed zrobieniem testu w dniu spodziewanej miesiączki, że znowu będzie biel vizira?
U nas tez leci 8 miesiąc właśnie. I póki co czekam z testem bo boje się rozczarowania.Dokładnie mam to samo boję się kolejnego rozczarowania i tak już 8 msc .
Teraz wypada za 10 dni okres i juz mnie trzęsie
Hej hej @Passtelova gratulacje