reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Orientujecie się jak długo po owulacji ginekolog jest w stanie zauważyć jej ślad? 🤔 czy jeśli do owulki dojdzie np w czwartek to w przyszły czwartek jeszcze może być widać płyn?

reklama
Próbowałaś wyciszyć tarczycę dietą, relaksacją itp? Może dietetyk kliniczny by coś poradził. Bo przeciwciała 4000 to sporo, ja mam około 200.
A co suplementujesz? Dobrze działają kwasy DHA, wit B12, wit D3, koenzym Q10.
Badałaś poziomy witamin? Bo od niedoborów tarczyca też wariuje.
Próbowałam już wszystkiego…bez glutenu bez laktozy…Teraz myśle o powrocie do diety bez glutenu choć to strasznie czasochłonne..
Suplementuje bcomplex, d3+wit k, kwas foliowy i selen…Kąpiele w magnezie…
Witaminy miałam badane i byly przy dolnej normie, ale jeszcze w normie…
Teraz długo już nie badałam…
Rozłożyli już ręce, czekają aż tarczyca przestanie działać…

Myślisz że to ze stresu? Bo ja innej przyczyny nie widzę. Poroniłam w lutym wtedy zaszłam za pierwszym razem od tamtej pory mam korbę
Stres na pewno ma wpływ na cały nasz organizm…
Ale niebwiem czy to jedyny czynnik u mnie..

Ja mam pytanie z innej beczki, czy partner którejś z Was zażywa lekarstwa na nadciśnienie tętnicze i lekarz powiązał to z przyczyna niepowodzeń?
A co Twój bierze?😉
Ja mam nadciśnienie tętnicze. Do tej pory bylam na propranalolu, od miesiąca biorę metocard. Oczywiście lekarka wie że się staram o 2 dziecko ale twierdzi że ten lek nie zaszkodzi w ciąży. W każdym razie mam się u niej pojawić jak w niej będę i zobaczymy co dalej.

Witam Was wszystkie w czwartek 💐 Jak tam nastroje? Kto testuje ze mną jutro? 😁 Nie mam nastawienia w żadną stronę, bo ani nie czuję, że się udało, ani że się nie udało 😂

Ja jutro też okresu nadal nie mam, ostatni test w niedzielę negatywny. Szczerze mówiąc mam poczucie, że nie nieudało więc jakoś tak już bez emocji jutro

reklama
A co Twój bierze?😉
Ja mam nadciśnienie tętnicze. Do tej pory bylam na propranalolu, od miesiąca biorę metocard. Oczywiście lekarka wie że się staram o 2 dziecko ale twierdzi że ten lek nie zaszkodzi w ciąży. W każdym razie mam się u niej pojawić jak w niej będę i zobaczymy co dalej.
Amlodypine. W internecie są różne opinie 🤷🏼‍♀️

Do góry