reklama
juustyna94 (k27im37)
Fanka BB :)
Różnie jest najgorzej kilka dni po 1 dc. Raz lepiej raz gorzej, ale z każdym kolejnym cs większy stres i strach, ze czas ucieka, a nic z tego nie będzie.A jak sobię z tym radzisz nie świrujesz powoli? I jak ze stresem u ciebie?
Próbowałam już wszystkiego…bez glutenu bez laktozy…Teraz myśle o powrocie do diety bez glutenu choć to strasznie czasochłonne..Próbowałaś wyciszyć tarczycę dietą, relaksacją itp? Może dietetyk kliniczny by coś poradził. Bo przeciwciała 4000 to sporo, ja mam około 200.
A co suplementujesz? Dobrze działają kwasy DHA, wit B12, wit D3, koenzym Q10.
Badałaś poziomy witamin? Bo od niedoborów tarczyca też wariuje.
Suplementuje bcomplex, d3+wit k, kwas foliowy i selen…Kąpiele w magnezie…
Witaminy miałam badane i byly przy dolnej normie, ale jeszcze w normie…
Teraz długo już nie badałam…
Rozłożyli już ręce, czekają aż tarczyca przestanie działać…
Stres na pewno ma wpływ na cały nasz organizm…Myślisz że to ze stresu? Bo ja innej przyczyny nie widzę. Poroniłam w lutym wtedy zaszłam za pierwszym razem od tamtej pory mam korbę
Ale niebwiem czy to jedyny czynnik u mnie..
juustyna94 (k27im37)
Ja mam pytanie z innej beczki, czy partner którejś z Was zażywa lekarstwa na nadciśnienie tętnicze i lekarz powiązał to z przyczyna niepowodzeń?
Shee92
A jeśli chodzi o badania to wszystko w normie? Pijesz coś na poprawę śluzu?Różnie jest najgorzej kilka dni po 1 dc. Raz lepiej raz gorzej, ale z każdym kolejnym cs większy stres i strach, ze czas ucieka, a nic z tego nie będzie.
A co Twój bierze?Ja mam pytanie z innej beczki, czy partner którejś z Was zażywa lekarstwa na nadciśnienie tętnicze i lekarz powiązał to z przyczyna niepowodzeń?
Ja mam nadciśnienie tętnicze. Do tej pory bylam na propranalolu, od miesiąca biorę metocard. Oczywiście lekarka wie że się staram o 2 dziecko ale twierdzi że ten lek nie zaszkodzi w ciąży. W każdym razie mam się u niej pojawić jak w niej będę i zobaczymy co dalej.
olka11135
Witam Was wszystkie w czwartek Jak tam nastroje? Kto testuje ze mną jutro? Nie mam nastawienia w żadną stronę, bo ani nie czuję, że się udało, ani że się nie udało
Ja jutro też okresu nadal nie mam, ostatni test w niedzielę negatywny. Szczerze mówiąc mam poczucie, że nie nieudało więc jakoś tak już bez emocji jutro
hachette
Bardzo Ci dziękujęWidać ciałko żółte.
U mnie i 6 dpo i 9 dpo i 10 też było widać
juustyna94 (k27im37)
Moje badania sa w porządku. W tym tygodniu mąż ma się badac.A jeśli chodzi o badania to wszystko w normie? Pijesz coś na poprawę śluzu?
reklama
juustyna94 (k27im37)
Amlodypine. W internecie są różne opinieA co Twój bierze?
Ja mam nadciśnienie tętnicze. Do tej pory bylam na propranalolu, od miesiąca biorę metocard. Oczywiście lekarka wie że się staram o 2 dziecko ale twierdzi że ten lek nie zaszkodzi w ciąży. W każdym razie mam się u niej pojawić jak w niej będę i zobaczymy co dalej.
Podziel się: