reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny, a pomęczę Was jeszcze o moje wyniki... Czy mój progesteron nie jest tragicznie niski? Badania robione w 22 dc, 6 dni przed planowaną miesiączka.
Niby w normie laboratoryjnej, bardzo przy dolnej granicy. Zastanawiam się czy to nie będzie po prostu biochemiczna. Jutro robię przyrost bety, lekarz mówił że progesteronu mam już nie robić. W poprzedniej cp miałam duuuzo niższa betę (36 w 31 dc), progesteron 10 i wtedy mi mówili że przy tak niskim progu na pewno coś nie tak

Załączniki

• IMG_20210914_092455.jpg
    IMG_20210914_092455.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
A kreska wyszła od razu? Zgadzam się że to może być zarówno ciąża jak i fabryczna. Ilu dniowe masz cykle? W 36 dc kreska mogłaby być bardziej różowa (ale niekoniecznie!). Z mojego doświadczenia taka kreska nie zabarwiona może nie świadczyć o ciąży. Zrób betę :)
Cykle mam min 33dni. Byłam dziś na becie , zobaczymy.

Dziewczyny, a jak to jest, ze niektóre dziewczyny mają bete 2 dni po miesiaczce np 5000? Albo nawet jeszcze wieksze wyniki na forum czytalam! Zaczynam sie martwić czy moje 494,63 na 3 dni po spodziewanej miesiaczce jest faktycznie w porządku 🙏🙈 do jutra chyba osiwieje.

Dziewczyny, a jak to jest, ze niektóre dziewczyny mają bete 2 dni po miesiaczce np 5000? Albo nawet jeszcze wieksze wyniki na forum czytalam! Zaczynam sie martwić czy moje 494,63 na 3 dni po spodziewanej miesiaczce jest faktycznie w porządku 🙏🙈 do jutra chyba osiwieje.
A to nie wynika z tego że implantacja zarodka może u każdej kobiety przebiegać w innym dniu?

reklama
Do góry