juustyna94 (k27im37)
Fanka BB :)
Gratulacje ile się staraliście?Hej dziewczyny! Mam wyniki bety: 494,63. Co myslicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje ile się staraliście?Hej dziewczyny! Mam wyniki bety: 494,63. Co myslicie?
Dziękuję bardzo! od stycznia tego roku, w kwietniu juz sie udalo, ale niestety okazalo sie, ze biochemiczna. Mam nadzieję, ze tym razem będzie wszystko ok! PozdrawiamGratulacje ile się staraliście?
Na pewno!!!! PowodzeniaDziękuję bardzo! od stycznia tego roku, w kwietniu juz sie udalo, ale niestety okazalo sie, ze biochemiczna. Mam nadzieję, ze tym razem będzie wszystko ok! Pozdrawiam
Cykle mam min 33dni. Byłam dziś na becie , zobaczymy.A kreska wyszła od razu? Zgadzam się że to może być zarówno ciąża jak i fabryczna. Ilu dniowe masz cykle? W 36 dc kreska mogłaby być bardziej różowa (ale niekoniecznie!). Z mojego doświadczenia taka kreska nie zabarwiona może nie świadczyć o ciąży. Zrób betę
Trzymam kciukiCykle mam min 33dni. Byłam dziś na becie , zobaczymy.
Kciuki zaciśniętęCykle mam min 33dni. Byłam dziś na becie , zobaczymy.
A to nie wynika z tego że implantacja zarodka może u każdej kobiety przebiegać w innym dniu?Dziewczyny, a jak to jest, ze niektóre dziewczyny mają bete 2 dni po miesiaczce np 5000? Albo nawet jeszcze wieksze wyniki na forum czytalam! Zaczynam sie martwić czy moje 494,63 na 3 dni po spodziewanej miesiaczce jest faktycznie w porządku do jutra chyba osiwieje.
Być może, ta rozbieznosc jest naprawdę spora i dlatego sie zastanawiam.A to nie wynika z tego że implantacja zarodka może u każdej kobiety przebiegać w innym dniu?