reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

A no właśnie dlatego pytałam. Mi też zrobili łyżeczkowanie a miało być diagnostyczna tylko :p ale po tym zaraz zaszlam w ciążę, poroniłam,ale to nie w związku z zabiegiem akurat.
Jakiś tydzień dałam sobie luzu i byłam na l4, bo trochę brzuch mnie bolał i plamiłam,ale potem już było wszystko ok ;)
Łeee :D Sama diagnostyka to lipopo. To muszę czekać nie cierpliwie dalej :D A w ogóle mi sie dzis snilo ze urodzilam bliznieta SN. :D Jeszcze byłam taka wnerwiona w tym śnie na lekarza, że mi SN kazał rodzić :D

reklama
No i alkohol nawet powoduje kłótnie chociaż nikt nie wypił, tylko się o nim mówi 😂 dobrze że nie będę musiała się zastanawiać czy to dobrze że wypiłam czy nie. Ale za to zastanawiam się czy ktoś jeszcze na tym forum ma chorobę tarczycy? Czy tylko ja jestem taka wybrakowana 😔

Ja mam. Hashimoto i niedoczynność tarczycy się kłania. 😀 Ale do wybrakowania Ci duuuuużo brakuje, ja to dopiero mam taki zestaw chorób, że powinnam zapomnieć o rozmnażaniu, a i tak czuję, że powinnam realizować swoje marzenia. Wszyscy jesteśmy normalni, wyjątkowi i mamy prawo do upragnionego dzieciątka. 😀

Ja też mam niedoczynność i Hashimoto
Dowiedziałam się o chorobie w 1 ciąży. Dopiero będę się starać o 2 dziudzusia, ale już się martwię że będzie z tym problem. Wiem że nie ma się co martwić na zapas, ale to jest trochę silniejsze ode mnie. Jestem nowa na forum więc nie znam waszych historii. Szukam wsparcia żeby trochę wyluzować i podejść do tego z rozsądkiem.

Zdecydowana większość jak stara się o dziecko to po prostu uprawia seks [emoji2368]
Spoko. Niech każdy robi jak uważa. Niech sobie ktoś wierzy w bujdy że do czasu wytworzenia łożyska w 3 miesiącu może bezkarnie pić i palić. Pozdrawiam takie osoby i życzę żeby nie zaszkodziły tym swojemu dziecku.
Zakładam że jak ktoś się stara o dziecko to robi testy, mierzy temp i chodzi do lekarza na monitoring żeby wiedzieć właśnie kiedy jest termin okresu [emoji2368]

reklama
Do góry