reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej,
A czy u Was te testy z Domowego Laboratorium tez tak wolno się wybarwiają?🤔 Nie wiem czy mi się trafiła jakaś trefna partia ale robię juz 4 test i muszę czekać ponad 5 min zanim zaczną nasiąkać. Przy testach z innych firm chwilę po zamoczeniu pasek się wybarwiał. Jak to u Was wygląda?

reklama
Hej,
A czy u Was te testy z Domowego Laboratorium tez tak wolno się wybarwiają?🤔 Nie wiem czy mi się trafiła jakaś trefna partia ale robię juz 4 test i muszę czekać ponad 5 min zanim zaczną nasiąkać. Przy testach z innych firm chwilę po zamoczeniu pasek się wybarwiał. Jak to u Was wygląda?
Po 5 minutach należy odczytać wynik. Jak się kreski nie pojawią wcześniej to jest negatywny. Nawet kreski kontrolnej nie masz?

Po 5 minutach należy odczytać wynik. Jak się kreski nie pojawią wcześniej to jest negatywny. Nawet kreski kontrolnej nie masz?
No właśnie nic nie nie pojawia. Dopiero po 5 min od zamoczenia pasek zaczyna powoli się wybarwiać i to w ślimaczym tempie. Dla sprawdzenia zrobilam test innej firmy to od razu po zamoczeniu pasek wybarwił się na filoletowo i po chwili pojawiły się obydwie kreski. A te z domowego laboratorium jakby z opóźnieniem reagują 🤣 mam jeszcze jedno pudełko DL i zobaczę czy też są takie trefne.

No właśnie nic nie nie pojawia. Dopiero po 5 min od zamoczenia pasek zaczyna powoli się wybarwiać i to w ślimaczym tempie. Dla sprawdzenia zrobilam test innej firmy to od razu po zamoczeniu pasek wybarwił się na filoletowo i po chwili pojawiły się obydwie kreski. A te z domowego laboratorium jakby z opóźnieniem reagują [emoji1787] mam jeszcze jedno pudełko DL i zobaczę czy też są takie trefne.

Ja raz tak miałam i uznałam partie za wadliwa, bo od roku tych testów uzywam i działają błyskawicznie.

@Iza-09 ja ostatnio kupiłam dwa pudełka testów owu DL w Rossmannie i miałam to samo. Testy pokazały wprawdzie pik LH ale rzeczywiscie wybarwiały się bardzo wolno, nie tak jak te których wcześniej używałam. Nawet pomyślałam, że pewnie dlatego były w promocjyjnej cenie. 🤨

Tym razem postanowiłam kupić te testy przez allegro i dodatkowo jeszcze inne z innej firmy tak na wszelki wypadek.

reklama
Moje test z DL na pewno nie wybarwiają się aż tak jak dziewczyny nieraz wrzucały - kreska kontrolna nigdy nie jest taka czerwona / bordowa. Idą w takie wyprane odcienie. Ale myślałam że to wina mojego moczu a nie testów 🤔.

Do góry